Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Pontivy vs PSG – Cupa Frantei – 06.01.2019

Duminica, 6 ianuarie, de la ora 21:45, are loc ponturi fotbal Pontivy vs PSG, un duel din turul al treilea al Cupei Frantei, duel in care formatia oaspete este net favorita.

Pontivy este o echipa care reprezinta o localitate de aproximativ 13 000 locuitori si care face parte din fotbalul de amatori. Infiintata in 1935, aceasta este antrenata de Alain Le Dour, omul care a reusit sa o aduca pana aici, dupa ce a bifat doua victorii in stil italian. Spre finalul anului trecut, Pontivy a evoluat  in primul tur al Cupei Frantei pe terenul propriu, unde a dispus cu 1-0 de Plouvorn, pentru ca in turul al doilea sa aiba parte tot de un adversar ce provine din fotbalul mic, de amatori, Grand Quevilly, drept pentru care diferenta s-a facut dupa pauza, cand era condusa cu 1-0, dar Pierre-Charles si Florian Jegu au inscris, 2-1 fiind scorul final.

PSG este multipla detinatoare de trofee in fotbalul francez si nu numai, in special in ultimii sapte ani, de cand la conducerea clubului au venit seicii cu bani, care pun la bataie un buget nelimitat de transferuri. Acest lucru se vede foarte bine prin prisma rezultatelor obtinute, in decursul anilor, Paris-Saint Germain a ajuns la 12 Cupe ale Frantei castigate, fiind trofeul cel mai des ridicat deasupra capului, s-a intamplat de patru ori in ultimii patru ani, deci este clar ca tot ea este echipa favorita sa cucereasca un nou astfel de trofeu. Interesant este ca diferenta fiind mult prea mare, unele agentii de pariuri nu au cota pentru victoria oaspetilor.

Fiind o diferenta atat de mare, ma astept sa asistam la un rezultat pe masura, in care formatia din Pontivy sa nu conteze absolut deloc. De asemenea, financiar vorbind, bugetul echipei de amatori este cat primeste Neymar salariu in trei zile, nici nu trebuie sa ne mire daca diferenta o sa fie atat de mare. Una peste alta, cert este ca vorbim despre o forta a fotbalului si sunt sigur ca PSG o sa abordeze acest joc cu rezervele, dar chiar si in aceste conditii tot astept cel putin cinci goluri.

Pronostic ponturi fotbal Pontivy vs PSG: peste 4.5 goluri, cota 1.52 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal