Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Port Vale vs Mansfield – League Two – 09.03.2019

Sambata, 9 martie, de la ora 17:00, pe “Vale Park” se va desfasura Port Vale vs Mansfield, un duel al rundei cu numarul 36 din cadrul League Two.

Port Vale a indurat multe in ultima luna si jumatate, aceasta nu a mai castigat in League Two de sapte etape, dueluri in care a suferit sase infrangeri. Totusi, in etapa anterioara s-a reusit sa se obtina un punct important, duelul pe care aceasta l-a avut contra celor de la Notts County s-a incheiat cu scorul de 0-0. Partea mai putin buna este ca in toate aceste infruntari, ofensiva celor de la Port Vale a fost timida, marcand un singur gol, ceea ce este si normal daca privim cifrele, aceasta fiind echipa cu cele mai putine goluri inscrise. Totodata, se afla pe locul 22, cu 34 de puncte, avand patru lungimi peste Macclesfield, echipac are se afla imediat sub linia de retrogradare, dar s-ar putea distanta pentru ca programul de saptamana viitoare si pana la finalul lui martie o sa fie unul facil.

In tabara cealalta, Mansfield vede promovarea directa si daca va evolua cum a facut-o in runda anterioara cu siguranta o sa conteze enorm, dat fiind faptul ca ea se afla deja pe locul al treilea, cu 64 de puncte, la cinci lungimi in spatele liderului actual. Asa cum am precizat anterior, echipa traverseaza o perioada foarte buna, a reusit in precedentele doua runde sa scoata maximum, asta dupa ce a trecut cu 1-0 de Forest Green si 4-2 de mult mai modesta Cheltenham, ambele infruntari avand loc pe teren propriu. Mansfield a trait mult in urma golurilor inscrise de atacantul Tyler Walker, acesta este al doilea cel mai bun marcator al echipei si pe locul al doilea in topul golgheterilor League Two.

Mansfield isi merita din plin statutul de favorita al acestui duel, ea si-a aratat si in tur nivelul bun al jocului, reusind sa se impuna cu 1-0, fiind a treia victorie din ultimele patru dueluri directe. In conditiile in care Port Vale a dat un singur gol in ultimele sapte etape pe care aceasta le-a avut, cred ca e normal sa ne gandim ca oaspetii vor avea prima sansa, pana la final sa avem un succes mult asteptat si astfel, sa se apropie de primele locuri.

Pronosticul nostru pentru Port Vale vs Mansfield: oaspetii castiga oricare dintre reprize, cota 1.60 la Betano

CITESTE SI

More in Alte campionate