Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Port Vale vs Tranmere – League Two – 19.02.2019

Marti, 19 februarie, de la ora 21:45, la Stoke on Trent, pe “Vale Park”, se va disputa Port Vale vs Tranmere, o partida a rundei cu numarul 31 din League Two.

Port Vale este in cursa pentru evitarea retrogradarii, aceasta se afla pe locul 20, cu 33 de puncte, iar cele cinci puncte pe care le are avans fata de echipa de pe ultimul loc s-ar putea sa o puna intr-o situatie delicata. Mai mult decat atat, ea trece printr-o forma care lasa mult de dorit, in decursul ultimelor patru intalniri, si-a trecut in cont trei infrangeri si un rezultat de egalitate, din aceasta cauza a ajuns in situatia de fata. In urma cu putine zile n-a stiut sa-si contorizeze ocaziile avute si in urma celor 90 de minute regulamentare s-a vazut din nou invinsa, a fost 0-1 in fata celor de la Morecambe, iar ce este si mai dureros, a evoluat pe terenul propriu.

Tranmere este in crestere, a reusit in ultimele doua etape sa nu primeasca gol si cel mai important a fost ca si-a trecut in cont o victorie, 2-0 cu Stevenage, iar in runda anterioara a remizat la zero conta celor de la Cambridge United. A fost benefic pentru ea, drept pentru care a si urcat pe locul 11, cu 46 de puncte, iar acum a venit la sase lungimi de ultimul loc de play-off, iar daca isi castiga aceasta restanta, s-ar putea ca saptamana viitoare sa o prinda in acest obiectiv. Totusi, sunt sigur ca are nevoie sa depuna mai mult interes pentru aceste dueluri, pentru ca partidele din deplasare nu au fost deloc convenabile, reusind ca in decursul timpului sa obtina trei victorii, sase remize, cat si alte sapte infrangeri.

De cinci meciuri nu a mai insscris Port Vale, pe langa faptul ca este complet iesita din forma, sufera destul la capitolul goluri inscrise si in acest context s-ar putea sa o puna din nou in dificultate. Mai mult, ea si in tur a pierdut cu 1-0 si presiunea terenului propriu s-ar putea din nou sa isi spuna cuvantul, aici a pierdut ultimele cinci reprezentatii. In contextul de fata, Tranmere este una dintre echipele care au luat cele mai multe goluri in deplasare, deci nu as exclude sa avem o remiza, ceea ce se si asteapta, pentru ca meciul pare sa stea sub semnul echilibrului.

Pronosticul nostru pentru Port Vale vs Tranmere: X2, cota 1.43 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal