Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi fotbal Portsmouth vs Coventry – League One

Ponturi fotbal Portsmouth vs Coventry: luni, 22 aprilie 2019, de la ora 14:30, pe “Fratton Park” se va desfasura duelul Portsmouth vs Coventry, meci din etapa a 44-a.

Inca in cursa pentru promovarea directa

Fost lider Legue One, Portsmouth a suferit o cadere inexplicabila, motiv pentru care se afla acum pe locul 4. Are 83 de puncte, iar intre ea si ocupanta locului al doilea sunt doua lungimi. Le poate anula, avand in vedere ca are un meci in minus. Astfel, forma de moment este incredibila, are noua victorii in ultimele zece meciuri.

In etapa anterioara, a dispus cu 2-1 de Burton. A fost un scor foarte bun, avand in vedere ca a evoluat si in deplasare. Matt Clarke a dat lovitura pentru ea, marcand golul victoriei in minutul 90+2. Totodata, ea are si al doilea cel mai bun atac din League One. Pana in momentul de fata a dat 77 de goluri, 14 venind din partea lui Lowe.

  • Echipa probabila: Macgillivray– Thompson, Burgess, Clarke, Brown – Close, Naylor – Lowe, Pitman, Evans – Hawkins

Victoria o aduce aproape de playoff

Aflata si ea intr-o forma buna, a reusit in ultimele patru etape sa evite esecul. A obtinut doua remize si tot atatea victorii. Mai mult, in etapa trecuta a dispus cu 2-0 de Bradford City, intr-un duel avut acasa. A fost al doilea succes stagional, inainte de acest joc a trecut cu 5-4 de Sunderland, jucand in deplasare.

Datorita seriei bune, aceasta ocupa locul 8, cu 64 de puncte. Sunt cinci lungimi intre ea si ocupanta locului sase. Matematic are sanse de a prinde playoff-ul, dar cel putin teoretic lucrurile se stiu. Coventry e prea mica sa poata obtine asemenea rezultate. Partea buna este ca poate face surpriza. In deplasare are sase meciuri la rand fara esec. A bifat patru victorii si doua remize, meciuri in care a dat cel putin un gol.

  • Echipa probabila: Burge – Sterling, Hyam, Willis, Mason – Kelly, Shipley – Hiwula-Mayifuila, Thomas, Enobakhare – Bakayoko

Asa cum foarte bine au jucat in ultimul timp, jocul pare sa nu aiba o favorita clara. In conditiile de fata, in care victoria valoreaza dublu, astept un joc pe cinste. Ambele stiu sa isi duca la capat ocaziile, incepand sa inscrie des. Total opus a ceea ce s-a intamplat in tur, astept ca Portsmouth vs Coventry sa fie un duel cu goluri. Poate ambele echipe sa isi faca datoria, dar tind sa merg spre un pariu cu cel putin trei goluri.

Ponturi fotbal Portsmouth vs Coventry: peste 2.5 goluri, cota 2.00 la Unibet

More in Alte campionate