Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Portsmouth vs Peterborough – League One

Ponturi fotbal Portsmouth vs Peterborough: marti, 30 aprilie 2019, de la ora 21:45, pe “Fratton Park” se va disputa Portsmouth vs Petersborough, duel al League One. Meciul este o restanta din etapa cu numarul 40.

Inca se gandeste la promovarea directa

Portsmouth se agata de fiecare sansa pe care o are, iar o victorie in meciul de marti o duce la un pas de promovarea directa. In prezent este pe locul al treilea, cu 87 de puncte, patru mai putine decat Barnsley. Ar putea reduce la o singura lungime diferenta dintre aceste doua echipe si trimite soarta calificarii in ultimul act.

Echipa este intr-o forma buna, a reusit opt etape consecutive fara esec. A bifat sapte victorii si un rezultat de egalitate. IN etapa anterioara a facut 1-1 jucand la Sunderland, Lowe marcand atunci unicul gol al ei. Daca se impunea atunci, cu o victorie in meciul de marti seara putea trece pe locul secund.

  • Echipa probabila: MacGIllivray – Thompson, Burgess, Clarke, Brown – Close, Naylor – Lowe, Pitman, Evans – Hawkins

Lipsa curajului o face sa rateze playoff-ul

Peterborough incepea bine sezonul, dar lipsa curajului si-a spus cuvantul. In prezent este pe locul 7, cu 66 de puncte, are patru lungimi mai putine decat Doncaster, echipa din fata ei. Are o soarta asemanatoare cu a rivalei sale, difereinta fiind locurile din clasament. S-au pierdut din nou puncte pretioase in urma a ceea ce s-a intamplat in etapa trecuta.

Peterborough a clacat din nou, suferind a 14-a infrangere stagionala. A jucat la Walsall, dar a fost invinsa cu scorul de 3-0. A fost a treia runda consecutiva pe care o joaca si nu reuseste sa castige, ceea ce ii hotaraste soarta. Totusi, ramane o echipa care inscrie destul de mult pentru posibilitatile ei.

  • Echipa probabila: Chapman – Naismith, Tafazolli, Bennett, Denton – Woodyard, Reed – Cooper, Maddison, Dembele – Godden

Ambele sunt formatii care dau goluri suficient de multe. Portsmouth are cel mai bun atac, astfel ca din partea ei sunt asteptari mai mari. Joaca si acasa, astfel ca ma astept sa trateze jocul excelent, iar la final sa castige. Nu as exclude varianta unui meci spectaculos, in care sa se inscrie si cel putin trei reusite, toate golurile sa apartina gazdelor.

Ponturi fotbal Portsmouth vs Peterborough: gazdele castiga, cota 1.55 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate