Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi fotbal Preston vs Bristol City – Championship – 02.03.2019

Sambata, 2 martie, de la ora 17:00, pe “Deepdale” din Preston, are loc disputa Preston vs Bristol City, o partida a rundei cu numarul 35 din Championship.

Preston vine periculos din urma si vrea sa prinda play-off-ul, ceea ce este remarcabil pentru o formatie care se afla pe un loc care o putea trimite in League One. A inceput sa joace la un alt nivel si acum se afla pe locul 10, cu 47 de puncte, dar intre ea si echipa care se afla pe ultimul loc de play-off sunt sase lungimi. In etapa trecuta a reusit sa obtina toate punctele, aceasta a dispus cu 3-1 in fata celor de la Millwall, acela fiind jocul cu numarul opt consecutiv pe care il termina fara sa piarda, cinci dintre ele s-au incheiat cu victoria ei. De asemenea, si pe terenul propriu joaca la fel de bine, in ultimele cinci meciuri sustinute pe “Deepdale” a reusit sa obtina o victorie si patru rezultate de egalitate.

Bristol City a avut parte de trei dueluri foarte slabe, a pierdut de fiecare data si asta in contextul in care a evoluat si pe teren propriu. Unul dintre ele s-a disputat la inceputul acestei saptamani, a dat gol dar a pierdut cu 1-2 in fata celor de la Birmingham, ea ramanand pe locul 6, cu 53 de puncte, la doua lungimi mai multe avans fata de Derby County. Cu toate astea, ramane una dintre cele mai bune formatii in plan defensiv, Bristol City a luat pana acum 35 de goluri, 18 dintre ele au venit cu ea in rol de echipa vizitatoare. Tot acolo a reusit sa aiba o linie de clasament foarte buna, formata din opt victorii, trei rezultate de egalitate si cinci infrangeri.

Sunt echipe care se afla la un anumit nivel si daca luam in calcul ce au aratat si in prima partida, cea din tur, e normal sa ne asteptam la un meci echilibrat. Atunci a fost 1-0 pentru Preston, echipa care s-a impus in ultimele sase dueluri directe. Una peste alta, sunt formatii care evolueaza la un anumit nivel si drept consecinta astept sa se inscrie cel mult doua goluri, punand asta si in seama importantei punctelor.

Pronosticul nostru pentru Preston vs Bristol City: sub 2.5 goluri, cota 1.75 la Unibet

More in Fotbal