Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Preston vs Leeds – Championship

Ponturi fotbal Preston vs Leeds: marti, 9 aprilie, de la ora 21:45, pe “Deepdale” se va disputa Preston vs Leeds, o partida a rundei cu numarul 41 din Championship.

Preston mai are sanse sa prinda playoff-ul

North End a facut o impresie buna per total, avand in vedere ca a avut runde bune cand a fost si la retrogradare. A urmat o serie de meciuri foarte bune, care au aruncat-o pana in apropierea locurilor de playoff. Pe de alta parte, in ultimele doua runde a fost invinsa, drept pentru care acum este pe locul 10, cu 57 de puncte. Sunt cinci lungimi intre ea si ocupanta ultimului loc de playoff.

Intampina ceva probleme cand joaca pe terenul propriu. Acolo s-au pierdut puncte importante, in cele 20 de meciuri, noua au fost rezultate de egalitate. Preston este una dintre echipele cu cele mai multe remize cand joaca pe terenul propriu. In acelasi timp, justifica si golaverajul strans pe care il are, PNE a inscris abia sase goluri mai multe decat numarul celor pe care le-a incasat.

Leeds nu mai poate pierde puncte

Daca vrea as fie sigura de promovarea directa, Leeds are nevoie sa castige toate meciurile pana la final. In prezent se afla pe locul al doilea, cu 76 de puncte, avand o lungime mai putin decat Sheffield United. Putea sa-si pastreze avansul pe care il avea, dar ceva s-a intamplat si in etapa trecuta a pierdut din nou. A pierdut cu 1-0 in fata lui Birmingham, fiind al doilea esec din ultimele trei runde.

Cand a fost instalat la carma echipei, Marcelo Bielsa nu a promis promovarea. Totusi, stiu ca este un antrenor orgolios si o sa puna mare pret pe acest obiectiv. Tot jucand in deplasare, ar putea oricand sa se incurce, avand in vedere ca nu a oferit deloc siguranta in joc.

Meciul din tur a venit in perioada cand Preston juca prost, deci se justifica esecul cu 0-3. Cred ca lucrurile vor sta mult mai strans de data aceasta. In concluzie, cred ca meciul retur dintre ele o sa fie echilibrat si daca vor exista goluri, acela sa vina in urma unei actiuni invidiuale. In acest sens Leeds are jucatori mai buni pe faza de atac.

Ponturi fotbal Preston vs Leeds: oaspetii castiga oricare dintre reprize, cota 1.55 la Betano

CITESTE SI

More in Alte campionate