Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal QPR vs Leeds – Championship – 26. 02.2019

Marti, 26 februarie, de la ora 21:45, pe “Loftus Road” se va disputa QPR vs Leeds, un meci de importanta majora, ce face parte din etapa cu numarul 33 din Championship.

Queens Park Rangers este echipa care pleaca cu sansa a doua, un eventual succes al formatiei din capitala Angliei ne aduce un profit de patru ori mai mare decat miza, daca alegem sa pariem la agentia de pariuri Unibet. Desigur, trebuie sa tinem cont ca si riscul este unul pe masura, echipa n-a mai castigat in campionat de doua luni, interval in care au avut loc noua etape si ea a luat doua puncte. In etapa trecuta s-a facut de ras, a luat bataie de la o echipa cu pretentii la play-off, 0-2 a fost scorul aceleui deplasari, dar a devenit obisnuit sa fie invinsa, dat fiind faptul ca a fost a saptea infrangere consecutiva intr-un meci sustinut in campionat, iar acum se afla pe locul 18, cu 39 de puncte, avand si -11 in dreptul golaverajului.

Leeds United a revenit intr-o forma buna, Marcelo Bielsa a spus clar si raspicat ca vrea sa promoveze echipa in prima liga si asa cum evolueaza in acest moment n-are cum sa nu o faca. Ce e drept, se afla pe locul al treilea, cu 64 de puncte, dar distanta pana la prima pozitie este de doua lungimi si avantajul ei este ca are un meci mai putin decat Sheffield United si Norwich, formatiile care sunt in fata. In etapa trecuta a iesit fix cum am anticipat si Leeds United a dispus cu 2-1 de Bolton, asta dupa ce Bamford a transformat un penalty si Alioski a reusit sa inchida tabela, aducand a doua victorie consecutiva si cea de-a 19-a din aceasta stagiune.

Pot spune ca deplasarile nu sunt tocmai punctul forte al celor de la Leeds United, echipa care s-a impus o singura data in ultimele patru asemenea dueluri. E clar ca acum este importanta victoria, rezultate care poate echivala cu trecerea pe prima pozitie si in acest context cred ca mobilizarea oaspetilor o sa fie exemplara si automat o sa se vad asta pe tabela, suficient de mult cat sa obtina toate punctele puse la bataie.

Pronosticul nostru pentru QPR vs Leeds: oaspetii castiga, cota 1.90 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal