Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal RB Leipzig vs Freiburg – Bundesliga

Ponturi fotbal RB Leipzig vs Freiburg: sambata este zi de fotbal in Bundesliga, iar de la ora 16:30, pe “Red Bull Arena” se va disputa meciul dintre RB Leipzig si Freiburg. Jocul face parte din etapa cu numarul 31 din Bundesliga.

Leipzig e pe val

Investitiile si lotul pe care RB Leipzig il are la dispozitie confirma parcursul din competitiile interne. Daca in Europa League lucrurile n-au functionat, iar echipa n-a reusit sa iasa din grupe, e pe cale sa obtina un trofeu important. La mijlocul acestei saptamani, aceasta s-a calificat in finala Cupei Germaniei, unde urmeaza sa o intalnesca pe Bayern.

Pana la ultimul act al cupei, RB Leipzig lupta pe alt front: Bundesliga. Echipa merge bine, are asigurat locul al treilea. Are 61 de puncte, cu opt peste ocupanta locului 4, Frankfurt, dar si opt lungimi mai putine decat Dortmund. Dincolo de aceste cifre, este o echipa cu moralul ridicat. Ultimele 15 meciuri oficiale le-a terminat fara esec.

  • Echipa probabila: Gulacsi – Klostermann, Orban (c), Konate, Halstenberg – Sabitzer, Kampl (c), Laimer – Forsberg – Poulsen, Werner

Cu gandul la vacanta

Fara posibilitati materiale peste media campionatului Germaniei, Freiburg s-a comportat decent. Echipa aproape si-a asigurat ramanerea in prima liga si asta o face sa fie cu gandul la vacanta. In etapa trecuta a facut ce stie ea mai bine, a pierdut. A ajuns la 12 infrangeri stagionale si trei consecutive. A jucat acasa, dar a avut nesansa de a avea un adversar bun, Borussia Dortmund. A pierdut cu 0-4, fiind a cincea etapa la rand in care nu castiga.

Mai mult decat atat, Freiburg are probleme mari in ceea ce priveste deplasarile. In decursul celor 15 intalniri, echipa a castigat de doua ori. Marcheaza si foarte putin. De altfel, a dat 13 goluri, dar a luat mai bine de doua ori mai multe.

  • Echipa probabila: Schwolow – Stenzel, K. Schlotterbeck, Heintz, Günter – Haberer, Höfler, Frantz (c), Grifo – Waldschmidt, Niederlechner

Este o diferenta prea mare intre cele doua echipe pentru a crede ca Freiburg poate face surpriza. Din contra, asa cum evolueaza, cu precadere in deplasare, astept sa nu ramane netaxat acest lucru din partea gazdelor. In alta ordine de idei, contrar a ceea ce s-a intamplat in tur, cand Freiburg s-a impus cu 3-0, astept ca Leipzig sa o spulbere. In ultimele doua dueluri directe de pe “Red Bull Arena”, Leipzig s-a impus cu 4-0 si 4-1.

Ponturi fotbal RB Leipzig vs Freiburg: gazdele castiga la handicap, cota 1.74 la NetBet

CITESTE SI

More in Fotbal