Connect with us

Fotbal

Ponturi Fotbal – Red Star – Lens – Ligue 2 – 14.01.2019

Luni 14.01.2019, incepand cu ora 21:45, va avea loc duelul Red Star – Lens, din cadrul rundei a 20-a a ligii secunde din Franta.

Red Star se claseaza in acest moment pe pozitia a 20-a a clasamentului din Ligue 2, cu cele 13 puncte acumulate in 19 partide de campionat. Francezul J. Faucher este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa inscrie de 3 ori pana in acest moment. Gazdele au parte de evolutii alternante in campionat, cu 4 puncte obtinute in ultimele 3 etape. Dupa o victorie cu 3-0 pe teren propriu in fata celor de la Sochaux, Red Star a remizat pe terenul celor de la Paris FC etapa precedenta, scor 1-1. Cei de la Red Star tocmai ce au parasit Cupa Frantei, dupa un 0-1 pe teren propriu cu cei de la Caen. Gazdele au pierdut doar una din ultimele 5 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 3-0 in campionat, cu cei de la Sochaux.

De partea cealalta, Lens ocupa pozitia a 5-a a clasamentului ligii secunde din Franta, echipa reusind sa adune 32 de puncte dupa 19 etape. Africanul Y. Gomis este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 9 goluri marcate pana acum. Oaspetii se afla pe o panta descendenta, cu un singur punct acumulat in precedentele 2 partide de campionat. Dupa remiza alba inregistrata pe terenul celor de la Clermont, Lens a suferit un esec etapa precedenta pe teren propriu, 1-2 in fata celor de la AC Ajaccio. De altfel, Lens a parasit si Cupa Frantei, dupa un 2-0 pe terenul celor de la Reims. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Martie 2017, incheiata cu scorul de 3-2.

Red Star si Lens reprezinta doua echipe inconstante in evolutii, cel putin in ultimele 2 luni. Acestea au o singura victorie in precedentele 3 respectiv 4 partide oficiale, asadar e dificil de prezis o invingatoare. Ma astept la o partida echilibrata, lipsita de prea mult spectacol. In concluzie, recomandarea mea in aceasta seara este pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.60 oferita de cei de la Unibet.

More in Fotbal