Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Rennes vs Lyon – Ligue 1

Ponturi fotbal Rennes vs Lyon: vineri seara, de la ora 21:45, pe „Roazhon Park” se joaca Rennes vs Lyon, meci din runda cu numarul 30 din Ligue 1.

In Ligue 1 sunt putine echipe care sa practice un fotbal placut, in afara celor cunoscute ca trag la titlu sau cel putin la podium. Rennes este una dintre ele, echipa in negru si rosu se afla pe locul 8, cu 41 de puncte, avand un deficit de sase lungimi fata de echipa de pe locul 4, ultimul care merge in Europa League.

Se poate spune ca prestatia echipei este una buna, in etapa trecuta a facut 1-1 cu Bordeaux, un urma unui gol venit in prelungirile partidei. Niang a fost omul care a luat o actiune pe cont propriu si a stabilit scorul final. Totodata, Rennes il rol de gazda este genul de echipa de care trebuie sa le fie frica rivalelor, ultima oara cand cineva a invins-o pe Roazhon Park, a fost in urma cu aproape patru luni.

Ponturi fotbal Rennes vs Lyon

Lyon este genul de echipa care te poate pune pe picioare, oferindu-ti posibilitatea sa o bati, fie te bate la scor. Pana acum isi mentine nivelul cunoscut, se afla pe locul al treilea, cu 53 de puncte, la patru lungimi in spatele ocupantei locului secund, Lille.

Moralul este unul bun, Lyon a reusit in etapa anterioara sa obtina toate punctele din duelul cu Montpellier, dupa ce a invins-o cu 3-2. Cunoscuta ca o echipa de teren propriu, in deplasare are ceva probleme, demonstrand asta si acum. In ultimele trei sale dueluri din deplasare, Lyon a luat un singur punct, in urma remizei cu Strasbourg (2-2).

Rennes a reusit in tur sa castige al doilea meci consecutiv contra lui Lyon, 2-0 fiind in precedentele lor doua dueluri directe. Dat fiind faptul.ca se joaca la Rennes, astept ca echipa gazda sa iasa mai mult in relief si la finalul partidei sa smulga cel putin un punct.

Ponturi fotbal Rennes vs Lyon: 1X, cota 1.70 la Unibet

More in Fotbal