Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Rennes vs Monaco – Ligue 1

Ponturi fotbal Rennes vs Monaco: miercuri, 1 mai 2019, de la ora 20:00, pe “Roazhon Park” se va disputa Rennes vs Monaco, infruntare din etapa cu numarul 34 din Ligue 1.

Rennes si-a atins obiectivul

Dupa un sezon slab facut in Ligue 1, Rennes a reusit sa obtina un trofeu important. Totul a fost posibil dupa ce sambata a reusit sa castige Cupa Frantei. A invins-o pe PSG, in urma executarii penalty-urilor. Succesul a fost cu atat mai admirabil, incat ea a reusit sa revina de la 0-2. Totodata, trebuie sa joace pana la capat si in Ligue 1, unde se afla pe locul 11, cu 43 de puncte.

Se pare ca a neglijat mult campionatul, fiind ocupata cu meciurile din Europa League sau din alte competitii interne. Ea are deja sase etape consecutive fara succes. In tot acest timp a bifat trei infrangeri si tot atatea rezultate de egalitate.

  • Echipa probabila: Koubek – Traore, Gelin, Mexer, Bensabaini – Grenier, Andre – Sarr, Hunou, Siliki – Niang

Monaco, departe de forma care a dus-o pe culmile succesului

Cu toate ca a vandut jucatori de sute de milioane de euro, Monaco a ajuns ciuca batailor in Ligue 1. In etapa trecuta a dat gol jucand la Paris, dar a cedat cu 1-3, in fata campioanei. A fost un esec umilitor nu neaparat prin prisma rezultatului, cat pentru ca a fost meciul care a facut-o campioana pe rivala ei.

Lucrurile nu au mers deloc bine inca de la inceputul sezonului. Timp de etape bune a fost pe loc retrogradabil, chiar se punea problema retrogradarii. Se afla pe locul 17, are 32 de puncte, cu trei mai multe decat Caen, formatie care este pe loc de baraj. Are nevoie neaparata de victorie, avand in vedere ca este foarte aproape de locurile ce pot duce in Ligue 2.

  • Echipa probabila: Benaglio – Sidibe, Glik, Mukinayi, Ballo-Toure – Silva, Aholou – Martins, Golovin, Lopes – Falcao

In ciuda unor prestatii slabe ale celor doua echipe, Rennes vs Monaco ma astept sa fie un meci spectaculos. Spun asta pentru ca sunt doua echipe care joaca ofensiv, s-a vazut asta si in acest sezon. De altfel, ultimele lor cinci infruntari directe s-au terminat cu ambele marcheaza. In actuala stagiune s-au intalnit atat in turul campionatului, cat si in Cupa Ligii.

Ponturi fotbal Rennes vs Monaco: ambele marcheaza, cota 1.73 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal