Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Rennes vs Nice – Ligue 1

Ponturi fotbal Rennes vs Nice: duminica, 14 aprilie, de la ora 16:00, pe “Roazhon Park” din Rennes, se va disputa duelul Rennes vs Nice, o partida a etapei cu numarul 32 din Ligue 1.

Castigarea cupei salveaza sezonul

A prins primavara Europa League, dar evolutiile sale au lasat mult de dorit in campionat. Recent a pierdut jocul avut la Nimes, o restanta care s-a incheiat cu 1-3. De altfel, s-a indepartat de locurile pe cre le viza si acum ocupa se afla pe locul 11, cu 42 de puncte. Fara succes de patru meciuri in disputele din campionat, Rennes are acelasi numar de goluri inscrise cu cele primite.

Singura ei salvare de a prinde Europa League este sa castige Cupa Frantei. Recent a reusit sa se califice in finala, acolo unde o are drept adversara pe PSG. Calitate exista in jocul echipei, Ben Arfa este unul dintre jucatorii care imbraca tricoul ros-negru.

  • Echipa probabila: Koubek – Traore, Mexer, Nyamjsi, Doumbia – Johansson, Gelin – Sarr, Arfa. Bourigeaud – Niang

Nice, specialista in 1-0

Cu trei victorii identice in ultimele cinci runde, OGC Nice continua sa puna presiune asupra echipelor de cupe europene. Se afla pe locul 7, cu 47 de puncte, la trei lungimi de Europa League. Desi are abia 23 de goluri inscrise, apararea ei este una dintre cele mai bune. A incasat pana acum 29 de goluri, avand una dintre cele mai solide aparari.

In ultimele doua doua runde le-a invins pe Dijon si Montpellier, ambele infruntari s-au terminat cu 1-0. De altfel, Nice este cea mai pragmatica echipa din Ligue 1, drept pentru care are o medie de 1.7 goluri inscrise/primite in meciurile ei. Abia sase meciuri din cele 31 de meciuri au adus cel putin trei goluri.

  • Echipa probabila: Benitez, Burner, Herelle, Dante, Sarr – Lees-Meloh, Danilo, Cyprien – Saint-Maximin, Ganago, Srarfi

Punand foarte mult accentul pe jocul celor de la Nice, astept ca OGC sa fie echipa care o sa dicteze ritmul. Rennes joaca bine acasa, poate ca o sa obtina puncte, dar in conditiile de fata nu o sa fie o victorie lejera. In alta ordine de idei, am asteptari putin de la un meci spectacol, drept pentru care si pronosticul este unul in consecinta.

Ponturi fotbal Rennes vs Nice: sub 2.5 goluri, cota 1.65 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal