Connect with us

Fotbal

Ponturi Fotbal – Rio Ave – Setubal – Primeira Liga – 13.01.2019

Duminica 13.01.2019, incepand cu ora 22:00, va avea loc duelul Rio Ave – Setubal, din cadrul rundei a 17-a a primei ligi din Portugalia.

Rio Ave se claseaza in acest moment pe pozitia a 10-a a clasamentului din Primeira Liga, cu cele 19 puncte acumulate in 16 partide de campionat. Brazilianul Carlos Viniciuns este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa inscrie de 8 ori pana in acest moment. Gazdele au parte de evolutii modeste in campionat, cu 3 infrangeri suferite in precedentele 3 etape. In ultima runda, Rio Ave a fost invinsa de catre Benfica in deplasare, cu scorul de 4-2. In Cupa Portugaliei, gazdele si-au incheiat parcursul devreme, dupa o infrangere in Decembrie pe terenul celor de la Sporting Lisabona, scor 5-2. Antrenorul gazdelor nu se poate baza in acest duel pe accidentatii Joca, N. Santos, T. Borekvovic, D. Gelson, D. Lopes, G. Makaridze, L.M. Reis, J. Ronan si Tarantini.

De partea cealalta, Setubal ocupa pozitia a 13-a a clasamentului primei ligi din Portugalia, echipa reusind sa adune 18 puncte dupa 16 etape. Africanul F. Mendy este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 3 goluri marcate pana acum. Oaspetii se afla pe o panta descendenta, cu un singur punct acumulat in precedentele 4 partide de campionat. Dupa infrangerea cu Boavista in deplasare (scor 1-0), pentru Setubal a urmat etapa precedenta o remiza pe teren propriu, 0-0 impotriva celor de la Chaves. N. Pinto si L. Felipe nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Rio Ave si Setubal reprezinta doua echipe modesta din Primeira Liga, cu parcurs identic pana in acest moment. Aceste asunt despartite de doar un punct inaintea etapei si sunt destul de aproape de zona retrogradabila. Setubal reprezinta o echipa inspida pe plan ofensiv, cu doar 15 goluri inscrise in 16 etape, in timp ce Rio Ave se afla in cadere libera. Cu siguranta ca moralul este scazut in ambele tabere, asadar ma astept la o partida anosta, lipsita de prea mult spectacol. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.80 oferita de cei de la Unibet.

More in Fotbal