Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi fotbal River Plate vs Alianza Lima – Copa Libertadores

Ponturi fotbal Cruzeiro vs River Plate

Ponturi fotbal River Plate vs Alianza Lima este o partida din cadrul acestei editii de Copa Libertadores, ce conteaza pentru etapa a patra din faza grupelor. Se va juca in aceasta noapte, cu incepere la ora 01:00, pe El Monumental.

◘ River Plate

Este una dintre cele mai puternice echipe ale continentului, care in fiecare an emite mari pretentii. In aceasta stagiune are un parcurs destul de modest, in campionat ocupand doar un modest loc patru, fiind departe de liderul Racing Club. In Copa Libertadores, competitie pe care a castigat-o in urma cu un sezon, nu straluceste. In momentul de fata se gaseste pe pozitia a treia a grupei, la un punct de locul al doilea, ocupat de cei de la Palestino. In toate cele trei partide de pana acum a obtinut trei puncte, remizand pe rand cu Alianza Lima, Palestino si Internacional. In ultimul meci a clacat, pierzand pe teren propriu cu Tigre, scor 2-3, incheind astfel o serie de 13 partide fara esec.

◘ Alianza Lima

Este una dintre fortele fotbalului din Peru, care insa nu se poate lauda cu performante importante la nivel continental. In aceasta stagiune nu impresioneaza deloc, ba chiar putem spune ca dezamageste. In campionatul intern se situeaza pe pozitia a sasea, fiind la zece puncte de primul loc. In Copa Libertadores este ultima in grupa, cu doar un singur punct acumulat in trei partide. Pana acum a reusit doar o remiza, chiar cu River Plate, pierzand cu Internacional si Palestino. In disputele cu acestea a marcat un gol, primind sase. Vine dupa o infrangere cu 2-1 pe terenul lui Garcilaso, ajungand la sase partide fara succes.

River Plate este peste adversara sa, fara indoiala, beneficiind de asemenea si de avantajul propriului teren. Are nevoie de puncte pentru a ramane in cursa pentru locul secund, asa ca ne asteptam sa dea totul pe teren. Asadar, mizam pe un succes clar al echipei gazda, bazandu-ne pe faptul ca va marca in ambele reprize.

• Ponturi fotbal River Plate vs Alianza Lima: gazdele marcheaza in ambele reprize -> cota 1.70

CITESTE SI

More in Alte campionate