Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Rochdale vs Wimbledon – League One – 19.02.2019

Marti, 19 februarie, de la ora 21:45, pe “Spotland Stadium” se va disputa Rochdale vs Wimbledon, o infruntare care face parte din etapa cu numarul 33 din League One.

Demoralizata dupa esecul suferit in runda anterioara, Rochdale a reusit in runda anterioara sa se faca de ras in disputa contra celor de la Coventry, 0-1 a fost atunci scorul unei partide care a avut loc pe terenul propriu. A fost al treilea esec din ultimele cinci runde si lucrurile sunt extrem de complicate, avand in vedere ca se afla pe locul 19, cu 34 de puncte, la doar o lungime avans fata de prima formatie care retrogradeaza. Dincolo de toate aceste lucruri care sunt evidente, Rochdale se lupta si cu o defensiva care lasa mult de dorit, pana in acest moment a incasat 63 de goluri, devenind echipa cu cele mai multe goluri incasate, aproape cel putin doua goluri in fiecare meci disputat.

Londonezii de la Wimbledon nu mai pot sa spere la evitarea de la retrogradare, dar isi permit sa forteze lucrurile si din cand in cand sa obtina cate o victorie, asa cum sa intamplat si in runda anterioara. A avut nevoie de o singura ocazie clara, Seddon trecandu-si in cont o reusita care a echivalat cu o victorie, 1-0 fiind atunci scorul in deplasarea contra lui Walsall. Chiar si in acest context, Wimbledon ramane pe ultimul loc in League One, cu 26 de puncte, la sapte lungimi de la salvarea de la retrogradare, dar faptul ca inscrie foarte putin o face sa aiba un golaveraj care o pune serios in dificultate daca termina la egalitate de puncte cu o alta rivala.

In tur am avut un duel echilibrat, tabela meciului de la Wimbledon a aratat 1-1, ceea ce a devenit o normalitate intre cele doua formatii, pentru ca patru din precedentele cinci infruntari directe s-au incheiat la egalitate. Una peste alta, ambele echipe vor trage din greu sa obtina victoria, pentru ca au mare nevoie de acest lucru si drept consecinta, inclin spre un duel in care formatia gazda sa profite de acest lucru, obtinand cel putin un punct din acest duel.

Pronosticul nostru pentru Rochdale vs Wimbledon: gazdele castiga oricare dintre reprize, cota 1.50 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal