Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Seattle Sounders vs San Jose Earthquakes – MLS

Ponturi fotbal Seattle Sounders vs San Jose Earthquakes: joi dimineata, de la ora 05:30, pe “CenturyLink Field” din Seattle, Sounders primeste vizita lui San Jose Earthquakes.

Sounders poate urca pe locul secund

O victorie in meciul de joi dimineata ar putea sa insemne urcarea pe locul secund. In prezent ocupa pozitia a treia, cu 16 puncte, cu doua lungimi in spatele lui Galaxy. Putea sa fie in fata ei, dar in urma rezultatului slab din runda anterioara, a pierdut un loc. Aceasta a viztat Los Angeles, de unde s-a intors fara vreun punct. A pierdut cu 1-4 in fata lui LA FC, Vela&Co marcand la fiecare ocazia.

Sounders are avantajul de a juca acasa, locul unde are victorii pe linie. In patru meciuri disputate pe “CenturyLInk”, aceasta a bifat tot atatea victorii la scor. A invins echipe bune, una dintre ele este Toronto FC (3-2).

  • Echipa probabila: Frei – Leerdam, Torres, Kee-hee – Smith – Svensson, Roldan – Shipp, Lodeiro, Rodriguez – Morris

San Jose, cea mai slaba din deplasare

Putine echipe se pot lauda ca sunt bune in deplasare. In acelasi timp, putine echipe sunt cele care pierd pe banda rulanta jucand acolo. Una dintre ele este San Jose, formatie care nu a mai castiga in aceasta postura de opt luni. In august 2018 se impunea in cel mai recent succes din deplasare. Partea buna este ca vine dupa o victorie acasa.

San Jose Earthquakes a reusit in runda anterioara sa castige detasat. A invins-o cu 4-1 pe Sporting Kansas City. A fost cea de-a saptea partida consecutiva in care se dau cel putin trei goluri. E drept, cele mai multe le-a primit. Ea se afla pe locul 9 in Conferinta de Vest, cu 6 puncte, dar si un golaveraj negativ, -7.

  • Echipa probabila: Vega – Thompson, Kashia, Cummings, Lima – Espinoza, Erikson, Godoy, Judson, Qazaishvili – Hoesen

Ramane o diferenta reala intre ele si cred ca cifrele spun lucrul acesta. Dezavantajul de a juca din nou in deplasare, o sa o puna pe San Jose intr-o postura de pierzatoare. Aceasta a pierdut noua din ultimele zece astfel de dueluri si de fiecare data a luat cel putin doua goluri.

Ponturi fotbal Seattle Sounders vs San Jose Earthquakes: gazdele castiga, cota 1.40 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate