Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Shakhtar vs Oleksandriya – Premier League – 25.02.2019

Luni, 25 februarie, de la ora 19:00, pe “OSC Metalist” se va disputa meciul Shakhtar vs Oleksandriya, din etapa cu numarul 19 din Premier League-ul din Ucraina.

Shakhtar este marea favorita a acestui meci si a campionatului, inca de la inceputul sezonului a aratat ceva mai bine si drept pentru care se afla pe primul loc, cu 45 de puncte, sapte mai multe decat Dynamo Kiev si singura ei adversara reala din Premier League. Daca anul trecut l-a incheiat cu o victorie la scor, 3-0 in fata celor de la Mariupol, 2019 n-a fost deloc pe placul “minerilor”. Astfel, au avut loc saisprezecimile Europa League, unde a evoluat si Shakhtar Donetsk si desi a provenit din grupele Champions League, s-a vazut invinsa la scor de catre o formatie din Bundesliga. Joi a pierdut cu 1-4 la Frankfurt, 3-6 fiind scorul general, asta dupa ce in disputa de acasa a facut 2-2.

In tabara cealalta, Oleksandriya trebuie sa isi spuna cuvantul, dar singurele echipe pe care le poate invinge sunt din a doua jumatate si zic asta cu toate ca este pe locul al treilea, cu 36 de puncte. Putea sa incheie 2018 pe locul al doilea, dar in chiar ultima partida disputata in acel an a pierdut, a fost 1-2 in fata lui Lvov, suferind a patra infrangere stagionala. Totusi, surprind mult cifrele bune pe care aceasta le are in disputele din deplasare. Pusa in fata unor asemenea dueluri in noua confruntari, are o linie de clasament buna, ea aflandu-se pe locul al doilea in deplasare, contorizand cinci victorii, doua rezultate de egalitate si doua infrangeri.

Avand in vedere ca joaca locurile 1 si 3 putem spune ca este un derby, dar in cazul de fata este un meci si nimic mai mult, Singurul derby din Ucraina in adevaratul sens al cuvantului este cel dintre primele doua clasate, Dynamo – Shakhtar. Una peste alta, cred ca meciul o sa fie unul spectaculos, gazdele probabil vor sa se razbune dupa esecul lamentabil din Germania si vor ataca inca din primele minute, suficient cat sa castige la cel putin doua goluri diferenta, cum s-a intamplat si in tur, 2-0 fiind atunci scorul.

Pronosticul nostru pentru Shakhtar vs Oleksandriya: 1 pauza / 1 final, cota 1.76 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal