Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Shamrock Rovers vs Bohemians – Premier Division

Ponturi fotbal Shamrock Rovers vs Bohemians

Ponturi fotbal Shamrock Rovers vs Bohemians este o partida ce conteaza pentru etapa cu numarul 12 din campionatul irlandez, ce se va disputa pe Tallaght Stadium, de la ora 22:00.

◘ Shamrock Rovers

Este cea mai buna echipa din campionatul irlandez, daca ne raportam la evolutiile din acest sezon. Se afla pe primul loc in clasament, la sapte puncte de locul secund, fiind principala favorita la castigarea titlului. Pana acum, in cele 12 etape, a strans 31 de puncte, izbutind zece victorii si o remiza, pierzand o data. De-a lungul acestor partide a marcat nu mai putin de 21 de goluri, primind doar cinci. Pe teren propriu nu a mai pierdut din august 2018, cand era invinsa chiar de Bohemians. Ultimele opt etape de campionat au fost toate victorii, in cinci dintre acestea marcand minim doua goluri.

◘ Bohemians

Este o echipa interesanta, ce a inceput surprinzator de bine in actuala editie de campionat. In momentul de fata se gaseste pe pozitia a treia a clasamentului, la opt puncte de adversara sa si la unul de locul secund. De mentionat faptul ca are cu un meci mai putin disputat decat primele doua clasate. In cele 11 partide de pana acum a reusit sapte victorii si doua remize, pierzand de doua ori, meciuri in care a inscris 12 goluri, incasand patru. In ultimele sase partide nu a pierdut decat o data, cu Dundalk. A reusit insa cinci victorii, invingand St. Patricks, Cabinteely, Sligo Rovers, Finn Harps si UC Dublin.

Shamrock Rovers este fara indoiala o echipa mai buna, din punct de vedere al valorii, aflandu-se si intr-o forma foarte buna. De asemenea, in aceasta infruntare are un mare avantaj, cel al terenului propriu. Asadar, bazandu-ne pe aceste aspecte, ne asteptam ca in aceasta infruntare sa asistam la un succes al echipei gazda.

• Ponturi fotbal Shamrock Rovers vs Bohemians: gazdele castiga -> cota 1.65

CITESTE SI

More in Alte campionate