Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi fotbal Sheffield Wednesday vs Bristol City – Championship

Ponturi fotbal Sheffield Wednesday vs Bristol City este un duel ce urmeaza sa se joace luni, de la ora 17:00, pe “Hillsborough”, in etapa a 44-a.

Motivata sa-si incurce adversarul

Sheffield Wednesday nu se preda si in etapa trecuta a reusit sa o incurce pe Norwich. A fost 2-2, luand gol in minutul 90+7. A fost o remiza buna, pentru ca ramane la mijlocul clasamentului. Aceasta ocupa locul 11, cu 60 de puncte, cu sapte lungimi mai putine decat Middlesbrough. Cum sanse matematice mai are pana la playoff, ma astept sa joace la nivel inalt.

Recunoscuta pentru faptul ca joaca mai bine acasa, Wednesday o sa joace la nivel inalt. Mereu a facut lucrul asta, cu toate ca nu s-a intamplat mereu sa castige. Totusi, pe “Hillsborough”  a cedat in patru randuri din 21 de infruntari.

  • Echipa probabila: Westwood – Palmer, Hector, Lees, Fox – Matias, Bannan, Pelupessy, Boyd – Forestieri, Fletcher

Bristol, 4 etape, 4 finale

Motivatia de a juca la cel mai inalt nivel este cat se poate de mare. Bristol City a pierdut puncte importante in runda trecuta. Desi a evoluat pe terenul propriu, a facut abia 1-1 cu reading, Brownhill marcand golul egalizator. A fost un joc slab, dar care o mentine aproape de locurile ce o duc in playoff.

Aceasta nu mai are voie sa piarda, pentru ca au mai ramas patru meciuri de jucat. Se afla pe locul 7, cu 66 de puncte, unul mai putin decat echipa din fata ei. Este in avantaj, pentru ca are si un meci mai putin decat Middlesbrough. In acest sens ma astept sa fie mult mai pragmatica. In etapa viitoare urmeaza sa o intalneasca pe Derby, intr-un joc decisiv.

  • Echipa probabila: O’Leary – Webster, Kalas, Wright – Hunt, Brownhill, Pack, Dasilva – Palmer, Taylor – DIedhiou

Ambele echipe stiu ce important este sa joace in playoff. Cred ca din cauza asta vor juca la victorie si daca e asa, vor avea nevoie de o viteza in plus. In aceste conditii, ambele vor trage tare si astept sa se vada asta. Cred ca vor inscrie cel putin cate un gol de fiecare parte. au inceput sa primeasca goluri destul de multe. In tur a fost 2-1 pentru Wednesday, intr-un meci care a avut de toate.

Ponturi fotbal Sheffield Wednesday vs Bristol City: ambele marcheaza, cota 1.70 la Unibet

More in Alte campionate