Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Sporting Kansas City vs New England Revolution – MLS

Ponturi fotbal Sporting Kansas City vs New England Revolution: duminica dimineata, de la ora 03:30, pe “Children’s Mercy Park” are loc Sporting Kansas City vs New Engladnd Revolution.

Situatia gazdelor acestui duel nu este tocmai cea pe care si-o doreau. Demonstrand ca exista potetnial in sanul echipei, e putin dezamagitor sa te clasezi in afara locurilor de playoff. Sporting Kansas City se afla pe locul 8 in Conferinta de Vest, cu 9 puncte. E drept, este la o distanta de un punct de Real Salt Lake, ultima formatie care merge in playoff.

Sezonul este abia la inceput, dar daca reuseste sa isi duca la capat misiunea, poate recupera multe puncte. In prezent vine dupa o serie de cinci partide consecutive fara succes. In etapa trecuta a fost pur si simplu umilita de modesta San Jose Earthquakes. A fost 1-4, intr-un duel pe care l-a jucat in deplasare.

  • Echipa probabila: Melia – Zusi, Barath, Salloi, Croizet – Gutierrez, Sanchez, Busio – Russell, Nemeth, Gerso

Revs nu reuseste sa-si revina

New England este o echipa cu potential. Poate nu este capabila sa castige campionatul, dar poate sa se bata la playoff. Pentru moment este departe sa reuseasca acest lucru. Se afla pe locul 10 in Conferinta de Est, cu 7 puncte. Totodata, este si una dintre echipele care pana acum au dat putine goluri. A inscris de sase ori, dar a luat 15.

In etapa trecuta din nou s-a facut de ras. A fost 0-3 in jocul contra lui Montreal Impact, intr-un meci jucat acasa. Situatia incepe sa nu ii fie favorabila, are deja trei infrangeri in ultimele patru runde. De altfel, intr-un singur meci din acest sezon nu a luat cel putin un gol. A fost victoria cu New York Red Bulls, 1-0.

  • Echipa probabila: Cropper – Farrell, Mancienne, Anibaba, Castillo – Fagundez, Caldwell, Caicedo – Gil – Agudelo, Bunbury

Sunt echipe bune, care stiu sa isi joace sansa. Totusi, New England Revolution are o aparare foarte slaba si astept ca lucrul acesta sa isi spuna cuvantul. Sporting Kansas City, de partea cealalta, este o formatie care acasa stie sa gestioneze situatia, fiind neinvinsa in cele trei astfel de jocuri. Una peste alta, conform cifrelor, astept ca echipa mai buna, respectiv Sporting Kansas City, sa iasa mai mult la joc si sa castige.

Ponturi fotbal Sporting Kansas City vs New England Revolution: gazdele castiga, cota 1.46 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate