Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi fotbal Sporting Kansas City vs New York Red Bulls – MLS

Ponturi fotbal Sporting Kansas City vs New York Red Bulls: luni dimineata, de la ora 02:00, pe “Children’s Mercy Park” se va disputa Sporting Kansas City vs New York Red Bulls. Este un meci din cadrul Major League Soccer.

Inceput curajos de sezon

Avand un lot peste media fotbalului de peste ocean, Sporting Kansas City a inceput curajos sezonul. A reusit ca in cele cinci dueluri disputate sa obtina doua victorii, tot atatea remize si o infrangere. In etapa trecuta a reusit sa scoata un punct din jocul de la Cincinnati, a fost 1-1. Nu a fost si ultimul meci, asta pentru ca SKC a avut returul Champions League. A fost 2-5 in fata mexicanilor de la Monterrey, si 2-10 la general.

Totodata, revenita pe terenul propriu are tot dreptul sa se gandeasca la un rezultat pozitiv. In cele doua asemenea intalniri avute in MLS, a obtinut maximum de puncte. A facut scor cu Montreal Impact, 7-1 fiind scorul acelui duel.

  • Echipa probabila: Melia – Zusi, Fontas, Besler, Sinovic – Espinoza, Sanchez, Gutierrez – Russell, Nemeth, Gerso

Probleme pentru Red Bulls

De partea cealalta, inceputul de campionat al celor de la New York Red Bulls lasa mult de dorit. Dupa cinci meciuri disputate se afla abia pe locul 5 in Conferitna de Est, cu 4 puncte acumulate. Pretentiile sunt mari pentru o echipa obisnuita sa se lupte pentru cucerirea titlului neoficial, la terminarea sezonului regulat. In etapa trecuta a pierdut pentru a treia oara consecutiv. Desi a evoluat pe terenul propriu, nu a fost suficient de inteligenta si a pierdut cu 1-3 contra Minnesotei.

Un minus este acela ca joaca in deplasare, acolo are un singur punct luat in cele doua intalniri, insa ambele infruntari au fost inchise. S-au dat cel mult doua goluri in fiecare.

  • Echipa probabila: Robles – Murillo, Parker, Long, Lawrence – Davis, Casseres – Kaku – Muyl, Royer, Wright-Phillips

Inca este devreme sa ne gandim la ce s-a intamplat in etapele din trecut, dar cert este ca New York are probleme. In acest context, in care Sporting Kansas City a inceput curajos in meciurile de acasa, e normal sa aiba prima sansa. Astept sa isi arate aceasta superioritate si pana la finalul meciului sa obtina vcitoria. In ultimele lor patru dueluri directe avute cu SKC in rol de gazda, New York nu a castigat.

Ponturi fotbal Sporting Kansas City vs New York Red Bulls: gazdele castiga, cota 1.87 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate