Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Sportul Snagov vs ACS Poli – Liga 2

Ponturi fotbal Sportul Snagov vs ACS Poli: duminica este o noua zi in care se vor juca meciuri de Liga 2, iar de la ora 13:00 are loc Sportul Snagov vs ACS Poli, in etapa cu numarul 26.

Sportul Snagov este una dintre cele doua echipe care in 2019 au reusit victorii pe linie, ceea ce nu ne mira, ea fiind si liderul Ligii a 2-a. Nivelul fotbalului romanesc este clar unul foarte slab, cu atat mai mult cand vorbim de liga secunda si lucrul asta se vede si prin prisma clasamentului. O formatia precum este cea din Snagov, care nu are stadion propriu, conduce in clasament si are cu doua puncte mai multe decat Universitatea Cluj.

Apararea are un merit important

Alaturi de clujeni si de Academica Clinceni, au cele mai bune defensive, cu 17 goluri incasate. Cu toate astea, in runda precedenta a reusit sa castige la limita, 2-1 a fost scorul contra Ripensiei Timisioara. Alexandru Ionita a marcat ambele goluri si Sportul Snagov a ajuns la cinci victorii consecutive, patru dintre ele venind la limita si in fata unor formatii modeste, din a doua parte a clasamentului.

Ponturi fotbal Sportul Snagov vs ACS Poli

ACS Poli este aproape de colaps

ACS Poli Timisoara este echipa care pana recent a fost sustinuta de primaria orasului, dar se pare ca fondurile se termina incet si sigur. Pe de alta parte este normal sa se intaple asa, echipa se afla pe ultimul loc in Liga 2, cu 14 puncte, aproape de doua ori mai putine decat primul loc neutru.

In etapa anterioara nu s-a reusit sa se evite esecul, cu Vivi Rachita pe banca, meciul jucat contra celor de la Academica Clinceni a fost pierdut cu 1-3. A fost al doilea esec consecutiv pe care banatenii il sufera, devenind echipa cu cele mai multe infrangeri. Urmeaza o deplasare si asta nu ii convine absolut deloc, in ultimele 11 asemenea dueluri a suferit zece infrangeri si a incheiat la egalitate cu CS Mioveni (1-1).

Sunt momente cand anumite echipe merg din inertie si aici este cazul celor de la ACS Poli, o formatie pe care nimeni nu cred ca o mai poate salva de la retrogradare. E drept, mai sunt etape destule, dar cred ca putem sa vorbim deja de ea ca de o retrogradata. Despre Sportul Snagov avem cuvinte de lauda, s-a comportat impecabil in 2019, asa cum astept sa o faca si duminica, dar de dat aceasta sa castige cu cel putin doua goluri avans.

Ponturi fotbal Sportul Snagov vs ACS Poli: gazdele castiga la handicap, cota 1.79 la NetBet

More in Fotbal