Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi fotbal Sportul Snagov vs Pandurii Tg. Jiu – Liga 2

Ponturi fotbal Sportul Snagov vs Pandurii Tg. Jiu: sambata, de la ora 11:00, are loc Sportul Snagov vs Pandurii Tg. Jiu, infruntare din etapa cu numarul 31 din Liga 2.

Trica pare depasit de situatie

Favorita in meciul de sambata, sunt motive intemeiate sa ne punem un semn de intrebare asupra acelei cote de 1.50. Sportul Snagov a inceput sa joace timid, Eugen Trica pare ca este depasit de situatie. Astfel, in etapa anterioara, aceasta a facut 0-0 cu CS Balotesti, pe un teren inundat de ploaie. A fost a cincea etapa consecutiva in care nu pierde, drept pentru care a cazut pe locul 4. Acum are 60 de punte, cu trei mai putine decat Universitatea Cluj, echipa din fata ei si sase in minus fata de locurile promovabile.

Nu este o echipa constanta, joaca la fel si acasa, precum in deplasare. Fara sa inscrie mult, Sportul Snagov pe teren propriu a luat putine goluri, dar a reusit sa acumuleze 30 de puncte din 45 maxim posibile.

  • Darius Buia, mijlocasul ilfovenilor este cel mai bun marcator al lor, avand sase goluri, la fel ca cele inscrise de Hilstei, Huiban si Ionita.

Soarta gorjenilor este incerta

Pandurii Tg. Jiu nu mai este sustinuta atat de puternic financiar, acesta este motivul pentru care se lupta sa ramana in Liga 2. Se afla pe locul 13, cu 34 de puncte, sunt acum patru lungimi mai multe decat Daco-Getica Bucuresti, prima echipa care se afla pe loc ce duce in Liga a 3-a. Forma de moment este una demna de o echipa mica, cu o singura victorie in ultimele noua dispute.

Mai mult decat atat, in ultima etapa si-a arat nivelul slab pe care il are comparativ cu echipele din fata. A pierdut cu 0-2 contra liderului Ligii a 2-a, Academica Clinceni. A fost a zecea etapa consecutiva in care gorjenii primesc cel putin un gol, de aici si golaverajul negativ, -3. Principalele sale probleme au aparut jucand in deplasare, acolo unde are doua victorii din cele 15 meciuri disputate.

  • George Madalin Tudoran este numele cel mai des intalnit cand vorbim despre marcatorii gorjenilor. Acesta a inscris 12 goluri.

Meciul din tur a fost castigat cu 2-0 de Pandurii Tg. Jiu, intr-un duel in care Snagov a evoluat mult sub asteptari. Totodata, ilfovenii sunt supraevaluati, Sportul Snagov a fost mereu o echipa de pluton, lucru care se vede si in momentul de fata. In aceste conditii, inclin mai mult spre un nou meci echilibrat, in care numarul de goluri sa fie mic, cum s-a intamplat in cele trei dueluri avute pana acum.

Ponturi fotbal Sportul Snagov vs Pandurii Tg. Jiu: sub 3.5 goluri, cota 1.41 la Unibet

More in Fotbal