Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal St. Pauli vs Hamburger SV – Zweite Bundesliga – 10.03.2019

Duminica, de la ora 14:30, pe “ Millerntor-Stadion” se va desfasura Hamburg Derby, St. Pauli vs Hamburger SV, o rivalitate ce dateaza de aproape 100 de ani.

“Hamburger Stadtderby” a luat nastere in 1924, atunci cand a avut loc primul duel St. Pauli vs Hamburger SV. Nu a trecut mult timp si la doar o luna de la prima intalnire s-a inregistrat si cel mai categoric succes, HSV a dipus cu 9-0 de adversara ei. In cel mai recent meci, cele doua echipe au terminat la egalitate, 0-0.

St. Pauli pleaca cu sansa a doua si e normal sa fie asa, cu toate ca urmeaza sa evolueze pe terenul propriu, locul unde a reusit sa produca de multe ori surpriza. De asemenea, in ultimele doua confruntari a obtinut victorii identice, 1-0, cu Ingolstadt si Paderborn, facilitand urcarea in clasament, iar acum se afla pe locul 4, cu 43 de puncte. Parte importanta din zestrea acumulata de aceasta a venit in disputele de pe “Millerntor-Stadion”, acolo unde a castigat patru din ultimele cinci dispute, insa, in patru dintre ele ambele echipe au avut ceva de spus pe tabela.

Echipa probabila St. Pauli: Himmelmann – Kalla, Avevor, Hoogma, Buballa – Buchtmann, Knoll –  Miyachi, Daehli, Sobota – Meier

De partea cealalta, Hamburger SV este pentru prima oara in istorie cand joaca in liga secunda si planurile echipei erau de a nu sta foarte mult, ci sa revina in primul esalon. Lucrurile s-au complicat putin dupa prestatia mai slaba din ultima luna si acum ocupa locul al treilea, cu 47 de puncte, la egaliate cu echipa de pe locul al doilea, Union Berlin, HSV avand un meci mai putin. Ce e drept, e important ca vine dupa un succes, in runda anterioara Hunt a marcat unicol al disputei cu Greuther Furt, cu cinci minute inainte de final. Partea mai putin buna vine din deplasare, acolo a luat un singur punct din ultimele patru runde.

Echipa probabila Hamburger SV: Pollersbeck – Sakai, Bates, Drongelen, Santos – Mangala – Narey; Hunt – Janjicic, Ito – Lasogga

In tur a fost un meci echilibrat, am avut un scor alb, dar lucrurile nu au stat deloc asa in teren, unde am avut incidente si s-a vazut clar presiunea exercitata din partea publicului, totul culminand cu cele cinci cartonase galbene. In conditiile de fata, in care sunt si colege de clasament, sunt sigur ca vor evolua la fel de agresiv si mai bine o cota mai mica, dar cu sanse mari de reusita.

Pronosticul nostru pentru St. Pauli vs Hamburger SV: peste 4.5 cartonase galbene, cota 1.42 la Betano

More in Alte campionate