Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Strasbourg vs Marseille – Ligue 1

Ponturi fotbal Strasbourg vs Marseille: vineri seara, 3 mai 2019, de la ora 21:45, pe “Stade de la Meinau” se va disputa Strasbourg vs Marseille, un joc din etapa a 35-a.

Strasbourg e in vacanta

Jocul lui Strasbourg a scazut pe masura ce si-a dat seama ca nu mai are pentru ce sa lupte. Se afla pe locul 10, cu 45 de puncte, dar are un golaveraj pozitiv, +12. In ultimele patru runde nu s-a aratat interesata prea mult sa castige, drept pentru care nici n-a facut-o. A reusit ca in acest interval sa obtina trei rezultate de egalitate si un esec, cu Montpellier, 1-3.

Totusi, Strasbourg n-a trecut ca pestele in apa in acest sezon. A reusit sa castige cel mai neinteresant trofeu din fotbalul france: Cupa Ligii. S-a impus intr-un duel cu Guingamp, una dintre cele mai slabe echipe ale sezonului. Ridicarea deasupra capului a acestui trofeu nu a adus nimic deosebit, ci un milion de euro la buget.

  • Echipa probabila: Seks – Kone, Mitrovic, Caci – Lala, Prcic, Sisoko – Carole – Martin – Costa, Ajorque

Ponturi fotbal Strasbourg vs Marseille – Ligue 1

Europa League, tot mai departe de OM

Probabil ca Rudi Garcia o sa fie de domeniul trecutului daca Marseille nu prinde Europa League. E nevoie de rezultate drept pentru a mai spera ca se claseaza acolo. Ocupa locul 6, cu 54 de puncte, dar pana la locul 4, ocupat de Saint Etienne sunt cinci lungimi. A avut ocazia sa reduca aceasta diferenta, dar in runda anterioara a suferit un nou esec. A cedat cu 1-2 acasa, intr-un duel pe care la sustinut contra lui Nantes.

Important este ca a castigat un jucatorul, Mario Balotelli s-a integrat cel mai bine la echipe. Acesta a reusit sa inscrie golul din etapa anterioara, ajungand la opt goluri in aceasta stagiune. Acum trebuie sa aiba grija pentru ca urmeaza din nou o deplasare, iar acolo a pierdut de noua ori in cele 17 infruntari.

  • Echipa probabila: Mandanda – Sakai, Caleta-Car, kamara, Amavi – Lopez, Gustavo – Germain, Payet, Ocampos – Balotelli

MO a fost echipa care a stiut sa gaseasca drumul spre un meci pozitiv contra lui Strasbourg. A reusit in tur sa castige cu 3-2, drept pentru care acum sunt 15 ani de cand OM a suferit un esec in fata rivalei de vineri. In contextul actual, tind sa cred ca importanta victoriei o sa o mobilizeze suficient pe Marseille pentru a-si trece-n cont un nou succes. Are jucatori buni de atac, a aratat ca poate inscrie, dar nu as exclude ca Strasbourg sa puncteze si ea. Acasa, aceasta a dat cel putin un gol in 14 din ultimele 15 dueluri.

Ponturi fotbal Strasbourg vs Marseille:  oaspetii castiga o repriza, cota 1.55 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal