Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi fotbal Stuttgart vs Monchengladbach – Bundesliga

Ponturi fotbal Stuttgart vs Monchengladbach: sambata seara, de la ora 19:30, ora Romaniei, pe “Mercedes-Benz Arena” are loc Stuttgart vs Monchengladbach. Jocul face parte din etapa cu numarul 31 din Bundesliga.

“Svabii” au drept obiectiv locul de baraj

VFB Stuttgart este intr-o perioada neagra si asta aproape ca o scoate din cursa de evitare a retrogradarii. SE afla pe locul 16, cu 21 de puncte, cu sase lungimi mai putine decat Schalke, formatia din fata ei. Totusi, principalul sau adversar pare Nurnberg, cele doua se lupta sa prinda locul de baraj. Intre “svabi” si Nurnberg sunt trei lungimi, adversarul urmand sa mearga in Zweite, daca sezonul se termina acum.

Moralul este si el la pamant, pentru ca in ultimele sase etape a evitat succesul. In etapa trecuta a pierdut rusinos. A fost 0-6 in jocul avut la Augsburg, dar nu ne surprinde, pentru ca a luat cel putin un gol in ultimele 17 runde.

  • Echipa probabila: Zieler – Kabak, Pavard, Kempf – Beck (c), Castro, Aogo, Insua – Didavi – Gomez, Gonzalez

Ponturi fotbal Stuttgart vs Monchengladbach – Bundesliga

Gladbach poate pierde locul de Europa League

Borussia inca este nesigura de locul sau de cupa europeana. In prezent este pe locul 5, cu 51 de puncte, dar sunt trei lungimi intre ea si Leverkusen, echipa de sub linia primelor sase clasate. Jocul nu este nici el unul convingator. In etapa trecuta, Monchengladbach a clacat din nou, pierzand cu 1-2 in fata lui Leipzig. A jucat atunci acasa, astfel ca ramane cu un singur succes in ultimele cinci etape.

Performanta echipei nu ste una convingatoare in deplasare. Cu toate ca si-a trecut in cont 22 de puncte din 45 maxim posibile, primeste usor goluri. Totodata, in cele sase deplasari din 2019, “tapii” au dat cel putin un gol. Au reusit ca in acest interval sa obtina patru victorii, o remiza si o infrangere.

  • Echipa probabila: Sommer (c) – Ginter, Strobl, Elvedi – Herrmann, Kramer, Zakaria, Hazard – Neuhaus – Raffael, Plea

Este un meci in care ambele echipe sunt obligte de conjunctura sa joace la cel mai inalt nivel al lor. Pot face asta? Monchengladbach a aratat asta si in tur, atunci cand s-a impus cu 3-0, insa, un pariu pe goluri pare mai plauzibil. Cum ambele au nevoie de victorie, probabil ca greselile dese aparute in defensiva, in ultimul timp, sa se vada. Astfel, la finalul meciului sa vedem cel putin trei modificari de scor.

Ponturi fotbal Stuttgart vs Monchengladbach: peste 2.5 goluri, cota 1.65 la Betano

More in Fotbal