Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi fotbal Sunderland vs Coventry – League One

Ponturi fotbal Sunderland vs Coventry: sambata, de la ora 17:00, pe “Stadium of Light” se va disputa Sunderland vs Coventry, un meci din etapa cu numarul 42.

Este echipa cu cele mai putine infrangeri

Neinvinsa pe teren propriu si cu un meci mai putin fata de o serie dintre rivalele sale, Sunderland trece printr-o forma buna. Totusi, in etapa trecuta a ratat ocazia de a se impuna, meciul cu Burton terminandu-se 1-1. Ea continua sa se lupte pentru promovarea directa, se afla pe locul secund, cu 80 de puncte. O singura lungime sta intre ea si echipa de pe locul al treilea, dar cifrele sunt mai bune.

“Pisicile negre” inca nu au pierdut jucand acasa, dar mai mult decat atat reprezinta echipa cu cele mai putine infrangeri. Avantajul de a reveni pe terenul propriu ma astept sa fie concretizat, in 20 de meciuri are 11 victorii si 9 remize.

  • Echipa probabila: McLaughlin – O’Nien, Flanagan, Badlwin, Oviedo – Honeyman, Power, Leadbitter, Morgan – Grigg, Wyke

Coventry, prea mica pentru revenire

Cand se credea ca pare capabila sa faca un comback de exceptie, Coventry a dat din nou o replica timida. In precedentele trei runde nu a castigat, reusind sa-si treaca-n cont doua rezultate de egalitate si un esec. Continua sa fie in prima jumatate, ea se afla pe locul 9, cu 58 de puncte, opt mai putine decat Doncaster.

Daca reusea sa adune mai multe puncte in ultimele trei etape, acum se putea lupta cu sanse reale la playoff. In ultima partida a facut 0-0 cu Bristol Rovers, intr-un meci in care ocaziile nu au lipsit. Cu atat mai mult ca joaca in deplasare, se asteapta sa ofere o replica pe masura. Coventry a inscris cel putin un gol in noua din ultimele zece deplasari.

  • Echipa probabila: Bonham – Clarke, Lockyer, Craig, Kelly – Sercombe, Ogogo, Upson, Sinclair – Clarke-Harris, Reilly

Sa joci pe un teren unde nimeni nu s-a impus in acest sezon inseamna o presiune in plus pentru Coventry. Totusi, ambele au inceput sa inscrie mai des, iar acest lucru ma face sa cred ca o vor fae din nou. Daca Sunderland evolueaza impecabil acasa, in ultimele cinci meciuri a luat cel putin un gol in patru dintre intalniri.

Ponturi fotbal Sunderland vs Coventry: ambele marcheaza, cota 1.88 la Unibet

More in Alte campionate