Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi fotbal Sunderland vs Doncaster – League One

Ponturi fotbal Sunderland vs Doncaster: vineri, 19 aprilie 2019, de la ora 19:15, pe “Stadium of Light” are loc Sunderland vs Doncaster, un meci al rundei cu nmarul 43 din League One.

Sunderland vine dupa primul esec de acasa

Pusa in postura de echipa gazda, Sunnderland a cunoscut abia acum primul sau esec in postura de gazda. Aceasta a incheiat cu 4-5 disputa contra celor de la Coventry si astfel, a cazut in clasament. Acum ocupa locul al treilea, cu 80 de puncte, doua mai putine decat Barnsley, formatie aflata pe loc promovabil. Avantajul ei este ca are un meci mai putin decat aceasta ai ar putea sa revina acolo.

Mai mult, stie sa se apere, defensiva ei fiind printre cele mai bune. Totusi, desi urmeaza sa joace din nou acasa, este clar ca acolo se prezinta mai bine. In cele 21 de meciuri avute pe “Stadium of Light”, “pisicile negre” au reusit sa obtina 11 victorii, noua remize si un singur esec.

  • Echipa probabila: McLaughlin, Matthews, Badlwsin, Flanagan, Oviedo – Honeyman, Leadbitter, Cattermole, McGeady – Grigg, Wyke

Playoff-ul este obictivul final

Poate sa fie meciul in care Doncaster sa-si asigure 100% un loc in primele sase ale League One. Forma ei de moment poate baga frica in adversar, indiferent de numele lui. In runda anterioara, aceasta a reusit sa joace la nivel inalt, drept pentru care rezultatul pozitiv n-a intarziat sa apara. A jucat acasa si s-a impus cu 2-0 contra celor de la Plymouth, in ceea ce a fost a patra victorie consecutiva.

Din partea lui Doncaster vine si unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei. John Marquis are 19 goluri din totalul de 71 ale echipei sale, cu toate ca in meciul trecut nu a fost in lot. Mallik Wilks este si el un om important din atacul lui Doncaster. La cei 20 de ani ai sai, a reusit sa puncteze in 14 randuri. A dat cel putin un gol in trei din ultimele patru runde.

  • Echipa probabila: Marosi – Blair, Butler, Anderson, Andrew – Crawford, Kane, Rowe – Coppinger, Wilks, Sadlier

Ambele au ajuns la un nivel unde greselile incep sa apara tot mai putin. Asa cum s-a intamplat si in tur, cand Sunderland s-a impus cu 1-0, cred ca o sa desfasoare si meciul de vineri. Sunt doua echipe care stiu sa se apere, astfel ca nu vad sa faca greseli dese, suficiente cat sa avem o ploaie de goluri. Avand in vedere ca se joaca si pe “Stadium of Light”, pentru Doncaster ar fi suficient si un punct.

Ponturi fotbal Sunderland vs Doncaster: sub 2.5 goluri, cota 1.87 la Unibet

More in Alte campionate