Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Sunderland vs Gillingham FC – League One – 19.02.2019

Marti este o zi in care se vor disputa o serie de intalniri din League One, iar de la 21:45, pe “Stadium of Light”, Sunderland vs Gillingham FC este disputa rundei cu numarul 30.

Sunderland este una dintre principalele favorite la promovarea in Championship, acolo de unde a si venit in urma unor rezultate slabe. A inceput sa piarda puncte importante si acum a cazut pe locul 4, cu 59 de puncte, la sase lungimi de Barnsley, formatia care se afla pe locul secund, ultimul care asigura promovarea directa. In runda anterioara a aratat cat de vulnerabila a inceput sa fie, 2-2 a fost scorul meciului sustinut acasa, cu Accrington, dar are si doua meciuri restante fata de anumite echipe. Ce e drept, indiferent de ziua slaba pe care a prins-o cand a evoluat acasa, Sunderland pe terenul propriu a ramas neinvinsa, are opt victorii si tot atatea rezultate de egalitate, marcand un numar dublu de goluri fata de cele pe care le-a primit.

Gillingham a reusit ca in runda anterioara sa ofere un joc consistent si care a adus victoria mult cautata de runde bune. A fost 1-0 in fata celor de la Scunthorpe, profitand si de aportul propriilor suporteri, Mark Byrne reusind singurul gol al meciului dupa o actiune individuala. Datorita rezultatului si-a mai pus trei puncte importante in visterie, acum a ajuns la borna 36, iar dupa 32 de meciuri disputate se afla pe locul 17, la trei lungimi peste prima echipa care se duce in League Two. Cu siguranta o sa aiba mai multe de tras, pentru Gillingham FC in rolul de formatie vizitatoare a strans puncte, dar n-a stiut sa tina poarta inchisa, astfel ca a luat mai multe goluri decat a reusit sa inscrie.

Sunderland si-a aratat nivelul in urma disputei din tur, “pisicile negre” au reusit atunci sa castige cu 4-1, intr-un meci in care s-a vazut cat se poate de clar care ii este nivelul si ca este capabila sa joace la un nivel inalt in fata unor echipe de pluton. Gillingham FC reuseste sa stranga puncte in disputele cu echipele din afara zonei de play-off, astfel, sunt convins ca problemele or sa-si faca din nou aparitia, iar Sunderland sa profite, sa inscrie golul care sa-i mai puna trei puncte in clasament.

Pronosticul nostru pentru Sunderland vs Gillingham FC: gazdele castiga, cota 1.60 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal