Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Swansea vs Derby – Championship

Ponturi fotbal Swansea vs Derby: miercuri, in prima zi a lunii mai, de la ora 21:45, pe “Liberty Stadium” are loc Swansea vs Derby, o restanta din runda cu numarul 38.

“Lebedele” s-au trezit prea tarziu

Swansea a inceput pe final de sezon sa obtina rezultate pozitive. In ultimele trei etape a evitat esecul, bifand doua victorii si un rezultat de egalitate. Astfel, din cauza jocurilor mai slabe se afla pe locul 11, cu 63 de puncte. Matematic nu mai are sanse la playoff, deci sezonul a fost compromis, dat fiind obiectivul pe care il avea.

A inceput sa fie si o echipa marcatoare, astfel ca noua din ultimele zece dueluri ale ei au adus cel putin trei goluri. La fel s-a intamplat si in etapa trecuta, atunci cand a evoluat acasa, 2-2 terminandu-se duelul cu Hull City. Oliver McBurnie a fost autorul a doua goluri, scotianul ajungand la patru goluri inscrise in ultimele trei etape.

  • Echipa probabila: Nordfeldt – Roberts, Hoorn, Carter-Vickers, Naughton – Byers, Grimes – Dyer, Celina, James – McBurnie

Victoria o duce matematic in playoff

Derby County este deja pe loc de playoff, are 70 de puncte, tot atatea cate are si Middlesbrough. Diferenta este golaverajul mai bun, dar si faptul ca formatia lui Lampard are un meci mai putin. Este momentul ca “berbecii” sa isi adune toate fortele pentru ca vor termina sezonul cu un duel foarte tare. Derby County urmeaza ca in ultima etapa sa o intalneasca pe West Brom.

Forma de moment este una buna, a reusit ca in ultimele patru runde sa fie mereu la inaltime. Astfel, in tot acest timp si-a trecut in cont trei victorii si un egal, marcand cel putin doua goluri de fiecare data. In runda precedenta a dat o replica foarte buna si in deplasare. A venit momentul cand a castigat din nou acolo. 2-0 a indicat tabela in disputa de la Bristol, Lawrence si Bogle au fost marcatorii “berbecilor”.

  • Echipa probabila: Roos – Bogle, Keogh, Evans, Malone – Huddlestone, Mount, Johnson – Lawrence, Waghorn, Wilson

In tur am avut un duel spectaculos, Derby County a reusit atunci sa castige cu 2-1. Asa cum evolueaza cele doua echipe in ultimul timp, e de asteptat sa vedem goluri. Totusi, tind sa cred ca Swansea o sa-I faca cadou punctele lui Derby, stiind cat de important este sa-ti atingi obiectivul. E drept, este ultimul duel pe care il are acasa in acest sezon, dar nu a aratat ca este capabila de surprize.

Ponturi fotbal Swansea vs Derby: X2, cota 1.46 la Unibet

More in Alte campionate