Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Swansea vs Middlesbrough – Championship

Ponturi fotbal Swansea vs Middlesbrough: sambata, 6 aprilie, de la ora 17:00, pe “Liberty Stadium” se va disputa Swansea vs Middlesbrough. Este un joc ce face parte din etapa cu numarul 40 din Championship.

Poate incurca pe oricine cand joaca pe Liberty Stadium

Moralul lebedelor a crescut substantial in urma succesului de la mijlocul acestei saptamani. A fost 3-0 contra celor de la Brentford si a pus capat seriei de patru infrangeri consecutive. In acest context, a urcat pe locul 14, cu 50 de puncte. Totusi, ramane departe de obiectiv, Swansea poate considera ca acesta este un sezon ratat.

Departe de playoff, ceea ce galezii si-au impus la startul sezonului, le ramane sa acumuleze cat mai multe puncte pana la final. Un rol important il are si parcursul avut acasa, acolo unde au pierdut o singura data in ultimele noua dueluri si in fata campioanei Angliei. In Cupa Angliei a fost 2-3 in fata lui Manchester City, echipa pe care a condus-o cu 2-0.

  • Joe Rodon nu poate uca, el si Leroy Fer sunt inca accidentati.
  • Echipa probabila: Nordfeldt – Naughton, Hoorn, Carter-Vickers, Roberts – Grimes, Byers – Dyer, Celina, James – McBurnie

Ponturi fotbal Swansea vs Middlesbrough

N-a luat punct in ultimele cinci runde

Dintr-o favorita certa la lupta pentru promovare, s-a transformat intr-o echipa de pluton. Cele sase runde consecutive in care nu a castigat, o trimit pe Middlesbrough pe locul 8, cu 58 de puncte. E drept, inca nu s-a incheiat sezonul si sunt doua lungimi intre ea si ultimul loc de playoff. In runda anterioara s-a facut diferenta, a pierdut cu 0-1 in fata lui Bristol Rovers.

A fost a cincea etapa consecutiva fara punct luat. In toate aceste infruntari, programul a fost infernal, dar a inscris foarte putin.  Totusi, cu toate ca nu este o echipa ofensiva, ea compenseaza prin defensiva foarte buna. Boro se apara cel mai bine dintre toate adversarele, a luat 33 de goluri pana in momentul de fata.

  • Lewis Wing absenteaza din cauza unei accidentari
  • Echipa probabila: Randolph – Flint, Ayala, Fry – Shotton, Besic, Mikel, Friend – Saville, Fletcher – Assombalonga

Nefiind echipa foarte ofensive si care pun mult accentul pe aparare, cred ca o sa fie un joc inchis. In ultimele lor patru dueluri, s-au dat patru goluri si gazdele s-au impus atunci. E clar in ce directie se indreapta meciul, astfel sa avem cel mult doua reusite.

Sa nu uitam ca Middlesbrough da cele mai bune cifre cand vine vorba despre defensiva. In special in jocurile de acasa joaca bine, se apara foarte bine.

Ponturi fotbal Swansea vs Middlesbrough: sub 2.5 goluri, cota 1.64 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate