Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Swindon vs Cheltenham – League Two – 22.12.2018

Sambata, 22 decembrie, “County Ground” gazduieste infruntarea ponturi fotbal Swindon vs Cheltenham, joc din etapa cu numarul 23 din League Two.

Favorita la obtinerea celor trei puncte, Swindon ramane o echipa mediocra, care se afla pe locul 13, cu 30 de puncte, avand -5 in dreptul golaverajului. Are patru puncte mai putine decat echipa care se afla pe ultimul loc de playoff, tocmai din acest motiv este foarte importanta victoria. Totusi, dupa o serie foarte buna de rezultate, in etapa anterioara a cedat cu 1-2 contra celor de la Griimsby, desi Taylor a inscris pentru 1-1. Ramane terenul propriu un aspect important din istoria lui Swindon, cel putin in acest sezon a reusit sa obtina rezultatate mai bune jucand pe “County Ground”, acolo unde are o linie de clasament formata din patru victorii, patru rezultate de egalitate, cat si trei infrangeri.

De partea cealalta, Cheltenham nu s-a dat inapoi atunci cand a fost pusa in fata unei echipe mai bine cotate, dar de cele ma multe ori a trebuit sa se recunoasca invinsa, acesta fiind cel mai des rezultat in istoria acestui tur. In decurs de 21 de runde, aceasta a pierdut de zece ori, din acest motiv se si afla pe locul 21, cu tot atatea puncte, avand cu doua lungimi mai multe decat Notts County, echipa care se afla pe primul loc retrogradabil. Cu toate acestea, in ultimele cinci etape nu putem spune ca s-a facut deloc de ras, obtinand trei victorii, o remiza si o infrangere, acesta fiind motivul pentru care a iesit din zona locurilor retrogoradabile.

Cum Swindon face jocuri mai bune pe teren propriu, e normal sa ne asteptam la un rezultat pozitiv al acesteia, dar trebuie sa luam in considerare faptul ca Cheltenham este o echipa care nu are ce pierde atunci cand evolueaza in deplasare si tocmai din acest motiv ma astept sa vedem goluri. In sezonul trecut, de fiecare data s-a impus Cheltenham si s-au sase goluri, cinci dintre ele apartinand formatiei care acum are rol de echipa oaspete.

Pronostic ponturi fotbal Swindon vs Cheltenham: peste 2.5 goluri, cota 1.98 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal