Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Sydney FC vs Adelaide United – A-League – 13.01.2019

Duminica dimineata, de la ora 09:00, pe “Jubilee Oval” va avea loc duelul dintre ponturi fotbal Sydney FC vs Adelaide United, din cadrul rundei cu numarul 13 din A-League.

Sydney FC este una dintre cele mai bune echipe din Australia, lucru pe care cifrele l-au aratat de-a lungul timpului. Cu toate acestea, echipa un s-a descurcat deloc bine in ultimul meci disputat in A-League, deoarece nu a reusit sa reduca diferenta fata de Perth Glory, iar in urma esecului cu 1-3, a ramas pe locul al treilea, cu 23 de puncte, cu sase mai putine decat echipa care se afla pe primul loc si care a fost chiar adversara din runda anterioara. Interesant este ca pe teren propriu nu exista cale de mijloc, iar in decurs de cinci infruntari, Sydney FC a reusit sa obtina trei victorii si alte doua meciuri s-au incheiat cu infrangerea ei, insa, golurile nu au lipsit, patru dintre infruntari au adus cel putin trei reusite.

De partea cealalta, Adelaide United vrea sa isi consolideze si mai mult loc de playoff pe care se afla, urmand ca meciul de duminica sa-l abordeze din postura de ocupanta a locului 6, cu 19 puncte, avand si +3 in dreptul golaverajului. Echipa este si in forma, in ultimele patru dueluri dispuate in A-League, aceasta a reusit sa isi treaca in cont doua victorii si tot atatea meciuri s-au terminat la egalitate. Una dintre victorii a venit in etapa anterioara, atunci cand avantajul terenului propriu a contat enorm, iar Adelaide United a reusit sa treaca cu 2-0 de Melbourne Victory. De asemenea, in deplasare a fost o prezenta placuta, a strans trei victorii din patru meciuri pe care le-a disputat, bilant foarte bun pentru nivelul la care ea se prezinta.

Ambele echipe joaca un fotbal agresiv, dar unde si greselile au aparut si au facut ca numarul de goluri sa fie de cel putin trei in majoritatea infruntarilor. La fel s-a intamplat in cele doua infruntari pe care le-au disputat in acest sezon, de fiecare data ambele au reusit sa inscrie, in tur a fost 1-1, in timp ce in Cupa Australiei, Adelaide United a reusit sa profite de avantajul terenului propriu si a castigat cu 2-1.

Pronostic ponturi fotbal Sydney FC vs Adelaide United: peste 2.5 goluri, cota 1.76 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal