Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi fotbal Toronto FC vs Minnesota – MLS

Ponturi fotbal Toronto FC vs Minnesota: sambata dimineata, de la ora 03:00, pe “BMO Field” are loc Toronto FC vs Minnesota, o infruntare programata in Major League Soccer.

Inceput curajos pentru fosta campioana

Toronto FC este una dintre cele mai spectaculoase echipe din Major League Soccer. Spun lucrul asta nu ca o lauda, pentru ca inscrie mult si primeste aproape la fel de multe goluri. Neasteptatele rezultate ale acesteia au lasat uneori de dorit. Fix asa au stat lucrurile in etapa trecuta, atunci cand a cedat cu 2-3 pe terenul lui Seattle Sounders.

A fost primul esec suferit de Toronto FC in acest debut de sezon. Dupa cinci jocuri disputate, ea se afla pe locul 4 in Conferinta de Est, cu 10 puncte acumulate. Sunt patru lungimi intre ea si DC United, liderul conjunctural, dar are doua meciuri mai putine. Totodata, este si echipa cu cele mai multe goluri inscrise in Conferinta de Est, 14.

  • Echipa probabila: Bono – Zavaleta, Ciman, Mavinga – DeLeon, Delgado, Bradley, Osorio, Morrow – Altidore, Pozuelo

Imprevizibila Minnesota United

Nu sunt multe echipe care sa produca surpriza in Major League Soccer, pentru ca in decursul campionatului se vor cerne. Totusi, Minnesota United este o formatie capabila sa se lupte la playoff, desi nu are mari sanse. A demonstrat asta prin rezultatele obtinute in ultimele doua dueluri. Le-a tinut in sah pe cele doua formatii din New York, Red Bulls (2-1) si City (3-3), in fata carora a scapat neinvinsa.

Astfel, dupa cea disputat sase meciuri, ea ocupa locul 6 in Conferinta de Vest, cu zece puncte, avand si +3 in dreptul golaverajului. Are unul dintre cele mai active atacuri, columbianul Quintero fiind celmai bun marcator. Acesta a inscris trei goluri si a oferit tot atatea pase de gol.

  • Echipa probabila: Mannone – Metanire, Kaliman, Boxall, Calvo – Gregus, Alonso – Finlay, Quintero, Ibarra – Rodriguez

Ambele au inceput curajos pe faza de atac si drept consecinta, astept un meci pe masura, in care sa avem goluri. Conform rezultatelor de pana acum, ambele par decise sa joace totul pe cartea atacurilui, astfel ca sunt sanse sa asistam din nou la cel putin trei modificari de scor.

Ponturi fotbal Toronto FC vs Minnesota: peste 2.5 goluri, cota 1.50 la Betano

CITESTE SI

More in Alte campionate