Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Toronto FC vs New England Revolution – MLS

Luni dimineata, de la ora 01:30, pe “BMO Field” se va desfasura intalnirea Toronto FC vs New England Revolution, din a treia etapa a MLS-ului.

Obisnuita sa cucereasca trofee interne, FC Toronto nu pare sa aiba adversar in campionatul Candei, unde este mereu principala favorita. Fosta campioana si in Major League Soccer, pare sa aiba un meci usor, avand in vedere ca evolueaza si pe terenul propriu. Jocul bun din singurul meci jucat in aceasta editie de campionat o aduce pe locul al treilea in Conferinta de Est.

Michael Bradley, vedeta echipei canadiene a reusit o dubla in acel duel castigat de echipa sa cu 3-1, contra celor de la Philadelphia Union. N-a fost si singurul oficial, pentru ca Toronto FC tocmai ce a fost eliminata din optimile Ligii Campionilor din America Centrala si de Nord, dupa 1-5 la general cu Independiente, o reprezentanta a statutului Panama.

Echipa probabila Toronto FC: Bono – Auro, Ciman, Mavinga, Morgan – Delgado, Bradley, Osorio – DeLeon, Boyd, Morrow

De partea cealalta, New England Revolution cauta sa obtina primul succes stagional, dupa ce n-a reusit sa faca asta in cele doua meciuri avue deja. In prima etapa a reusit sa scoata un punct dupa deplasarea de la Dallas, 1-1 s-a terminat acel duel. In cel de-al doilea meci n-a mai putut face acelasi lucru, desi a avut statutul de echipa gazda, n-a putut tine pasul cu cei de la Columbus Crew, 0-2 fiind scorul.

New England Revolution ocupa locul 9 in aceeasi Conferinta de Est, are un singur punct si -2 in dreptul golaverajului. O sa fie un duel interesant si pentru ca Revs in deplasare a jucat consistent, chiar a dominat-o pe Dallas, avand ocazia de a inscrie pe contraatac.

Echipa probabila New England Revolution: Knighton – Bye, Anibaba, Delamea, Castillo – Bunbury, Caldwell, Zahibo, Penilla – Gil – Agudelo

Avantajata de statutul de gazda cat si de inceputul bun de sezon, Toronto FC n-are voie sa piarda puncte in fata unei formatii usor de abordat. In cel mai recent duel direct, “BMO Field” a fost terenul de lupta si atunci Toronto FC s-a impus cu 4-1.

Pronosticul nostru pentru Toronto FC vs New England Revolution: gazdele castiga, cota 1.70 la Unibet

More in Alte campionate