Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal U Cluj vs FC Arges – Liga 2

Ponturi fotbal U Cluj vs FC Arges: un meci in care sunt angrenate doua echipe emblematice va avea duminica. De la ora 20:00, pe “Cluj Arena” se va disputa U Cluj vs FC Arges Pitesti, o partida a rundei cu numarul 26 din Liga 2.

“Sepcile rosii” au cele mai putine infrangeri.

Universitatea Cluj merge foarte bine sub bagheta lui Bogdan Lobont si Adrian Iencsi, reusind in etapa trecuta sa castige din nou. Desi n-a facut un joc tocmai bun, aceasta a reusit sa o invinga cu 2-1 pe Aerostar Bacau, bifand a saptea victorie consecutiva. De altfel, echipa se afla pe locul al doilea, cu 56 de puncte, doua lungimi stau intre ea si liderul Sportul Snagov.

Important este ca exista continuitate, Universitatea Cluj nu doar ca este neinvinsa in mandatul lui Lobont, dar ultima oara cand a pierdut a fost in urma cu sase luni. A fost 1-2 contra argesenilor, Goga marcand atunci unicul gol in minutele de prelungire.

Ponturi fotbal U Cluj vs FC Arges

Ultimul meci pentru Sandoi?

Conducerea clubului FC Arges a declarat in urma cu doua runde ca partida cu ASU Politehnica Timisoara este definitoriu in ceea ce il priveste pe antrenorul Emil Sandoi. A fost un duel incheiat 0-0, fiind a patra partida la rand in care alb-violetii nu dau gol si implicit nu reusesc sa castige.

Cu toate ca echipa nu are drept de promovare din cauza unor erori administrative, se doreste performanta acolo, echipa ocupa locul 6, cu 43 de puncte. Exista si o tensiune intre fani, conducere vs jucatori, afisandu-se mesaje ironice la adresa elevilor lui Sandoi. Acestia evolueaza si cu salariile blocate, masura luata de conducere, in incercarea de a-i determina sa obtina un nou succes.

FC Arges este una dintre cele trei echipe care au reusit ca in acest sezon sa castige contra Universitatii Cluj. S-au schimbat multe lucruri de atunci, au trecut sase luni si obiectivul celor doua echipe s-a schimbat radical.  Cum clujenii sunt neinvinsi pe terenul propriu, acest lucru nu este intamplator, au un teren bun, aportul suporterii, jucatori experimentati. Tot acest cumul de factori ma astept sa aduca un nou succes pentru “sepcile rosii”, asa cum si casele de pariuri cred, oferind o cota mai buna gazdelor.

Ponturi fotbal U Cluj vs FC Arges: gazdele castiga, cota 1.44 la Betano

More in Fotbal