Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi fotbal Union Santa Fe vs Newells Old Boys – Superliga – 03.02.2019

Duminica seara, de la 22:10, pe “Estadio 15 de Abril” din Santa Fe, are loc Union Santa Fe vs Newells Old Boys, meci din runda cu numarul 17 din Superliga argentiniana.

Plecata si acum cu prima sansa la agentiile de pariuri, Union Santa Fe nu are deloc un meci usor, cel putin un in momentul in care jocul sau nu prea merge. In runda anterioara a scos un egal norocos, 0-0 s-a incheiat meciul cu Belgrano, pe care l-a disputat in deplasare si singurele faze la care a iesit in evidena au fost cartonasele galbene primite de Martinez si Gomez. Cu toate astea, armane pe locul 9, cu 23 de puncte, obiectivul este oarecum indeplinit, ea vizeaza mai mereu sa se situeze pe loc care sa-i asigure prezenta intr-una din cupele Americii de Sud, acum fiind cazul Copei Sudamericana, echivalentul a Europa League de pe batranul continent.

Echipa probabila Union Santa Fe: Fernandez – Martinez; Zubriggen; Bottinelli; Pitton – Zabala; Acevedo; Pitton; Fragapane – Troyanski; Cuadra

Newells Old Boys este in revenire de forma, chiar in runda anterioara a reusit sa obtina un punct important, 1-1 a fost scorul duelului pe care l-a avut cu Boca Juniors, asta dupa ce ea a deschis scorul. Intr-adevar, e important terenul propriu in fotbalul din Argentina, dar in ultimele cinci meciuri disputate a pierdut o singura data, reusind sa urce pe locul 15, cu 19 puncte, cu patru lungimi de recuperat fata de ultimul loc care o trimite in editia viitoare a Copei Sudamericana.  Din nefericire pentru ea urmeaza sa joace in deplasare, postura care nu-i convine absolut deloc, in decurs de opt astfel de intalniri a castigat o singura data, in chiar cel mai recent duel, 3-0 cu San Martin Tucuman.

Echipa probabila Newells Old Boys: Aguerre – Nadalin; Paredes; Callegari; Bittolo – Rivero; Cacciabue – Figueroa; Formica; Rodriguez – Leal

Cum foarte bine ne-o arata si cifrele ambelor formatii, cred ca o sa fie un meci echilibrat, probabil in tonul Superligii argentiniene, deci inseamna ca echilibrul o sa fie cuvantul care o sa predomine intalnirea. Mai mult, cifrele lor nu ies cu nimic din tipar, iar in acest context astept sa vedem cel mult doua goluri, probabil ambele sa vina din partea unei singure echipe, daca este cazul.

Pronosticul nostru pentru Union Santa Fe vs Newells Old Boys: sub 2.5 goluri, cota 1.41 la Unibet

More in Fotbal