Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi fotbal Universitatea Cluj vs Ripensia Timisoara – Liga 2

Ponturi fotbal Universitatea Cluj vs Ripensia Timisoara: vineri, 26 aprilie, de la ora 18:30, pe “Cluj Arena” se va disputa Universitatea Cluj vs Ripensia Timisoara. Meciul face parte din runda cu numarul 32 din Liga 2.

U.Cluj este favorita etapei

Etapa cu numarul 32 face ca Universitatea Cluj sa fie favorita etapei. Avand in vedere ca joaca acasa si ca vine dupa o serie de rezultate pozitiv, e normal sa fie asa. In etapa trecuta a facut un scor de maidan. 8-0 a aratat tabela contra celor de la Dacia Unirea Braila. A fost a treia victorie consecutiva, drept pentru care a trecut pe locul al treilea, cu 66 de puncte.

Spre norocul ei, primele doua clasate se vor duela in meci direct. Astfel, ar putea sa treaca pe locul al doilea, care o duce direct in Liga 1. In prezent este la o lungime in spatele Chindiei Targoviste si sapte de Academica Clinceni.

Ripensia este la adapost

Nivelul Ligii a 2-a nu este unul deloc ridicat. Totusi, Ripensia Timisoara si-a impus stilul de joc si o face bine. Se afla pe locul 9, cu 39 de puncte, la sase lungimi distanta de zona rosie. Putea sa fie mult mai bine in clasament, dar in runda trecuta a pierdut din nou. A avut loc derby-ul orasului, cu Politehnica Timisoara, in fata careia a pierdut cu 0-1.

Cu toate acestea, Ripensia Timisoara a iesit cu bine din ulimele patru deplasari. Pe langa faptul ca a dat cel putin un gol de fiecare data, a scos doua victorii si tot atatea remize. In acelasi timp, numele adversarilor intalniti a fost din toate sferele. Astfel, una dintre remize a venit contra liderului, Academica Clinceni.

Avand un parcurs aproape perfect pe teren propriu, e de asteptat ca Universitatea Cluj sa iasa triumfatoare. Nivelul jocului prestat in ultimul timp anunta un succes la scor. Astfel, cu toate ca Ripensia stie sa puna problema, astept sa nu aiba vreo oportunitate de a inscrie in acest duel. In aceste conditii, in urma jocului bun avut acasa, Universitatea Cluj sa fie echipa care castiga inca de la pauza.

Ponturi fotbal Universitatea Cluj vs Ripensia Timisoara: 1 pauza – 1 final, cota 1.73 la Betfair

More in Alte campionate