Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Velez Sarsfield vs Tigre – Superliga – 05.03.2019

Marti, 5 martie, de la ora 00:20, ora Romaniei, la Buenos Aires se va disputa Velez Sarsfield vs Tigre, o infruntare a rundei cu numarul 21 din Superliga argentiniana.

Moral bun pentru Velez Sarsfield, echipa a reusit ca in etapa trecuta sa obtina toate punctele puse la bataie, a fost 2-0 in disputa contra celor de la Godoy Cruz, intr-un duel care a avut loc pe teren strain. A fost a treia etapa consecutiva in care a dat cel putin un gol si a obtinut minimum un punct. In conditiile de fata echipa este clar intr-o situatie buna, a urcat amenintator de mult, acum se afla pe locul 6, cu 33 de puncte, la trei lungimi de locurile care asigura prezenta in Copa Libertadores. Un alt meci jucat acasa este un punct in plus pentru Velez, echipa care in decursul celor zece asemenea dueluri a pierdut o singura data, avand o linie de clasament net superioara, formata din sase victorii, trei rezultate de egalitate si o singura infrangere. Tot Velez este si echipa cu cele mai putine goluri luate in postura de formatie gazda.

Tigre este un nume care spune ceva in fotbalul din Argentina, nu este genul de formatie sa joace in anonimat. Singurele care ii lipsesc pana in momentul de fata sunt rezultatele, echipa se afla pe locul 16, cu 25 de puncte, la cinci lungimi de locurile care asigura prezenta in editia urmatoare de Copa Sudamericana. Partea buna este ca moralul a urcat extraordinar, in ultimele doua etape s-a obtinut maximum, Tigre reusind sa castige cu Rosario (2-0) si Patronato (2-1). Mai are de pus la punct apararea slaba de care are parte, pana in momentul de fata a luat 35 de goluri, mai multe si decat echipa care se afla pe ultimul loc.

Ultimele trei meciuri directe s-au incheiat cu victoria celor de la Velez Sarsfield, mereu s-au inscris cel putin trei goluri. In conditiile de fata, in care ambele echipe vin dupa o victorie ma astept sa vedem un duel in care vor da ce au ele mai bun, suficient de mult cat sa avem cel putin doua goluri inscrise si nu as exclude ca ambele sa isi faca datoria.

Pronosticul nostru pentru Velez Sarsfield vs Tigre: ambele marcheaza, 1.85 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal