Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Walsall vs Wimbledon – League One – 12.02.2019

Marti este ziua cand au loc restantele League One, iar una dintre partidele programate sa aiba loc de la ora 21:45 este Walsall vs Wimbledon, din runda 30.

Walsall este usor favorita la agentiile de pariuri, dar o importanta majora o are si statutul de echipa gazda, asta pentru ca a aratat o idee mai bine acolo. Cu toate astea, in ultimele cinci runde a pierdut de patru ori, iar acum se afla pe un loc 17, pozitie ingrijoratoare pentru ca sunt doua lungimi avans fata de prima formatie care se afla sub linia rosie si care merge in League Two. Unul dintre cele mai slabe jocuri le-a facut in urma cu putine zile, 0-2 s-a incheiat partida sustinuta in deplasare, la Blackpool, unde n-a reusit sa tina pasul absolut deloc, iar in decursul minutelor a ajuns o singura data in careul adversarilor. Primeste goluri usor, are o aparare care lasa clar de dorit, de aici si acel -15 din dreptul golaverajului.

Wimbledon a stiut bine sa faca victime in Cupa Angliei, a reusit sa o invinga cu 4-2 pe West Ham United, drept pentru care a luat biletele pentru optimile celei mai vechi competitii din fotbal. Pe de alta parte, League One este o alta competitie unde se comporta total diferit, tine sa se faca de ras de fiecare data, drept pentru care continua sa fie codasa League One, cu 23 de puncte si mai mult decat sigur o sa retrogradeze, avand in vedere lupta pe care da semne ca o pierde. Marcheaza si putin, ceea ce explica locul din clasament si forma, ea ajungand la patru infrangeri consecutive, in trei dintre aceste meciuri nu a reusit sa inscrie.

In mod normal Wimbledon nu trebuie sa miste in front, echipa s-a invatat sa piarda, deja 20 din cele 31 de meciuri au insemnat infrangeri si in acest context mizez pe un joc mai bun facut de catre Walsall, suficient cat sa-si treaca in cont toate punctele. Spun acest lucru pentru ca si in tur s-au vazut clar slabiciunile londonezilor, Walsall castigand cu 3-1.

Pronosticul nostru pentru Walsall vs Wimbledon: gazdele castiga oricare dintre reprize, cota 1.55 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal