Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal West Brom vs Birmingham – Championship

Ponturi fotbal West Brom vs Birmingham: vineri seara, in prologul rundei cu numarul 39 din Championship, putem sa urmarim West Brom vs Birmingham, infruntare ce se va disputa pe „The Hawthorns”.

West Bromwich Albion ramane una dintre favoritele la promovarea in Premier League si lucrul acesta este posibil datorita lotului pe care il are la dispozitie si a cifrelor pe care conducerea le-a afisat la inceputul sezonului. Moralul este si el unul ridicat, in ultimele doua etape s-a impus cu 3-0 contra lui Swansea, cat si 1-0 contra londonezilor de la Brentford.

Ocupanta locului 4, WBA a adunat pana in momentul de fata 67 de puncte, datorita carora se afla inca aproape de primele doua. Marcheaza si mult, are al doilea cel mai bun atac din Championship, dupa Norwich si principalul „vinovat” este Jay Rodriguez. Acesta aste cel mai bun marcator al echipei, aducand puncte importante.

Ponturi fotbal West Brom vs Birmingham

In tabara echipei vizitatoare urmeaza sa stea Birmingham, o echipa care acum iese in relief prin prisma faptului ca da al treilea marcator al campionatului. In clasament s-a indepartat substantial de playoff, dar e oarecum normal sa se intampla asa, avand in vedere ca vine dupa patru infrangeri consecutive, meciuri in care nu a dat nici macar un gol.

Desi Che Adams inscrie foarte mult pentru o echipa care se afla pe locul18, cu 41 de puncte, Birmingham este o echipa in suferinta. Pe de alta parte, in 12 din ultimele 13 deplasari s-au dat cel putin doua goluri, devenind o tinta pentru atacurile adverse.

Este evident de ce WBA pleaca cu prima sansa, ea fiind echipa care si-a propus un obiectiv indraznet si pe care nu concepe sa il rateze. Cum joaca si pe teren propriu, astept sa ofere o replica substantiala si suficienta pentru a-si asigura o victorie cu cel putin doua goluri înscrise. In tur a fost echilibru, 1-1 a indicat tabela de pe St. Andrew’a Stadium.

Ponturi fotbal West Brom vs Birmingham: gazdele castiga, cota 1.82 la Unibet

More in Alte campionate