Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Woking vs Watford – FA Cup – 06.01.2019

Duminica, de la ora 16:00, pe “Kingfield” stadium” se va disputa ponturi fotbal Woking vs Watford, o infruntare ce face parte din turul al treilea al Cupei Angliei.

Woking provine din fotbalul inferior, in intreaga ei istorie putine au fost datile cand a iesit cu ceva in relief si in momentul de fata este intr-o liga, Natonal League South, acolo unde se afla pe locul al doilea, cu 49 de puncte. De asemnea, provenind dintr-o liga mult inferioara, a fost aruncata in lupta inca din primul tur, atunci cand n-a avut emotii contra celor de la Torquay, 1-0 fiind scorul in acel duel. A avut un alt meci cu repetitie, disputat in mod identic, dar cu o alta echipa, Swindon, 1-0 a fost scorul si in acel meci, ceea ce o aduce pe Woking in situatia de fata, de a pleca cu sansa a doua intr-un duel din turul al treilea al Cupei Angliei, in fata unei formatii de prima liga.

Watford a avut parte de un inceput de sezon fabulos, reusea sa fie chiar pe primul loc dupa o serie de cateva etape era chiar pe podium. E greu sa sustii ritmul in Premier League si in prezent se afla mai mult aproape de zona de mijloc, respectiv locul 8, cu 29 de puncte, dar poate oricand sa faca in extrema cealalta, diferenta de puncte pana la locul 13 este de trei lungimi. Drept este si ca o avantajeaza mult statutul de componenta a primului esalon, Watford nu a mai jucat pana acum vreun meci in FA Cup, dat fiind faptul ca formatiile de prima liga si cele de liga secunda incep competitia inca din turul al treilea, dupa ce se triaza cele din ligile inferioare lor.

Cred intr-o diferenta foarte mare si un scor pe masura, in special ca Woking este constienta de faptul ca nu poate sa se ridice la pretentiile unei asemnea formatii, fie ea venita cu o formula considerata de avarie. In acest conditii, una peste alta, merg pe un succes la cel putin doua goluri diferenta ale formatiei de pe “Vicarage Road”, care sa o trimita lejer in saisprezecimi.

Pronostic ponturi fotbal Woking vs Watford: 2 pauza / 2 final, cota 1.53 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal