Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal WS Wanderers vs Adelaide United – A-League – 18.01.2019

Vineri, 18 ianuarie, de la ora 10:50, pe “ANZ Stadium” se va disputa ponturi fotbal WS Wanderers vs Adelaide United, partida ce face parte din etapa cu numarul 14 din A-League.

West Sydney Wanderers vine dupa unul dintre cele mai spectaculoase partide ale acestui sezon si din nefercire pentru ea, nu a iesit deloc bine, desi a avut sansa de a pleca cu punct de pe terenul lui Perth Glory. Desi a condus cu 2-1 intr-un moment, cu un sfert de ora inainte de final, aceasta a sfarsit prin a cedat cu 3-4, bifand cea de-a cincea infrangere din ultimele sase runde. Cred ca daca mai erau sanse minime de a merge mai depate, respectiv sa prinda playoff-ul, acestea s-au spulberat un urma rezultatului din etapa trecuta, iar ea ramane pe locul 8, cu noua puncte, sunt deja zece lungimi intre ea si echipa de pe locul 6, ultimul care ii asigura prezenta acolo, Este singurul obiectiv vizat de ehipe pentru ca in A-League nu exista retrogradare.

Adelaide United cred ca are nevoie de aceasta victorie mai mult decat orice, pentru ca se afla pe locul 6, cu 19 puncte, cu sapte lungimi mai multe decat Newcastle Jets, echipa care se afla imediat sub ea in clasament. Interesant este ca in runda anterioara a avut o oportunitate buna de a o prinde pe Sydney FC in sah, insa, ratarile monumentale nu au putut sa reduca diferenta, iar aceasta a suferit inca o infrangere, 1-2. Ce e drept, o apasa putin duelurile contra echipelor de la varf, pentru ca are probleme cat se poate de evidente, insa, in fata formatiilor mici a reusit sa treaca cu brio peste hop-uri, motiv pentru ca se si afla in postura de merge in playoff.

Spectacolul a fost la ordinea zilei pentru WS Wanderers, o echipa care primeste goluri cu nemiluita si cel mai bine s-a vazut asta in infrangerile suferite, mereu a incasat cel putin doua goluri. In alta ordine de idei, astept un meci spectaculos, cu goluri, cel putin trei reusite, iar ambele echipe sa vina in intampinarea acestui lucru.

Pronostic ponturi fotbal WS Wanderers vs Adelaide United: peste 2.5 goluri, cota 1.71 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal