Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal WS Wanderers vs Central Coast Mariners – A-League – 09.02.2019

Sambata dimineata, de la ora 08:35, ora Romaniei, pe “Spotless Stadium” se joaca WS Wanderers vs Central Coast Mariners, un joc al etapei cu numarul 18 din A-League.

West Sydney Wanderers este una dintre cele mai slabe echipe din fotbalul pe care A-League il propune, drept pentru care se si afla in afara locurilor de play-off. Ocupan locul 8 din 10 participante, cu zece puncte, dar are cea mai slaba defensiva, la egalitate de puncte cu adversara pe care urmeaza sa o intalneasca sambata. A tinut sa fie din nou partea slaba dintr-un meci jucat in campionat si in runda precedenta a pierdut cu 1-5 in fata celor de la Newcastle Jets, in ceea ce a insemnat a saptea infrangere din ultimele opt runde, toate aceste meciuri terminandu-se cu cel putin doua goluri inscrise de adversar. In sapte dintre ele si ea si-a pus amprenta pe tabela, marcand cel putin un gol.

Central Coast Mariners este una dintre cele mai slabe echipe din ultimele editii ale A-League, lucru pe care ni-l arata si acum, cand este ultima clasata, avand sase puncte stranse. Cu o singura victorie in cele 17 runde n-are cum sa fie mai sus, cu atat mai mult cu cat inscrie foarte putin, are o medie de un gol pe meci. Dincolo de aceste cifre slabe, este evident ca in deplasare nu se simte deloc in largul ei, Central Coast Mariners are un singur punct luat din cele noua asemenea intalniri, meciuri in care a luat goluri de fiecare data si a pierdut de cele mai multe ori la scor, tinand sa ne arate cat de slaba poate sa fie. In ultimele opt deplasari a suferit tot atatea infrangeri si in sapte dintre ele a luat cel putin doua goluri.

Cum foarte bine ne-o arata si cifrele pe care West Sydney Wanderers si Central Coast le au, ma astept ca greselile sa se arate din plin si sa avem un numar considerabil de goluri. Ce e drept, in tur am vazut o victorie clara a celor de la Wanderers, 2-0 a fost atunci, insa, nu surprinde, in ultimele trei meciuri cand s-au intalnit, mereu a inscris de doua ori.

Pronosticul nostru pentru WS Wanderers vs Central Coast Mariners: peste 2.5 goluri, cota 1.50 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal