Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal WS Wanderers vs Melbourne Victory – A-League – 05.01.2019

Sambata, ora 10:50 ne aduce duelul ponturi fotbal WS Wanderers vs Melbourne Victory, o infruntare din etapa cu numarul 11 din A-League.

WS Wanderers are din nou test greu pe care trebuie sa-l depaseasca si asta pentru ca nu joaca deloc un fotbal solid, drept pentru care si startul in 2019 a fost unul slab, aceasta pierzand cu 0-2 in fata unei alte echipe din Melbourne, City. A fost al treilea meci consecutiv pe care nu reuseste sa-l castige, drept pentru care s-a indeparte destul de mult de playoff, acum ocupand locul 8, cu 9 puncte, la sase lungimi in spatele acelui obiectiv. Lucrurile nu se schimba cu nimic daca joaca pe terenul propriu, in decursul cinci astfel de partide, WS Wanderers a reusit sa castige o singura data si atunci in fata unei echipe foarte slabe, ultima din A-League, Central Coast Mariners.

Melbourne Victory este cea mai buna echipa in meciurile de pe teren propriu, are cele mai multe puncte stranse si un numar impresionant de goluri, dar este oarecum usor de explicat, dat fiind faptul ca este pe locul al doilea, cu 20 de puncte, cu trei lungimi in spatele formatiei care sta la conducerea a-League. Cu toate astea, putea sa joace acum de la egal la egal cu Perth Glory, echipa din fata ei, dar acest lucru nu se intampla pentru ca in ultimele doua meciuri a incheiat la egalitate, 1-1, cu Melbourne City si Wellington Phoexnic. De asemenea, Mebourne Victory este inca neinvinsa in jocurile pe care le-a jucat in deplasare, din patru runde are trei victorii.

Nivelul jocului prestat dintre cele doua echipe este net superior al echipei vizitatoare si faptul ca Melbourne Victory este neinvinsa pana in acest moment, consider ca este normal ce se intampla in prisma cotelor. Una peste alta, la fel cum s-a intamplat si in meciul de acum o luna, atunci a fost 4-0 pentru Victory. Poate ca diferenta nu o sa fie la fel de mare, dar prin prisma jocului prestat nu cred ca poate rata victoria, cel putin nu in fata unei echipe in fata careia nu a mai pierdut de peste trei ani.

Pronostic ponturi fotbal WS Wanderers vs Melbourne Victory: X2 pauza / X2 final, cota 1.44 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal