Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi fotbal Wycombe vs Charlton – League One

Ponturi fotbal Wycombe vs Charlton: marti, 9 aprilie 2019, de la ora 21:45, pe “Adams Park” se va disputa Wycombe vs Charlton, o partida din etapa cu numarul 38 din League One. Duelul reprezinta o restanta.

Misiune grea pentru Wycombe

Wanderers nu trece prin cea mai buna perioada a ei. In etapa trecuta nu a putut sa puna probleme lui Portsmouth decat dupa ce adversarul a condus-o cu doua goluri diferenta, drept pentru care a pierdut. A fost 2-3 si a ajuns la unsprezece infrangeri consecutive, iar acum se afla pe locul 19, cu 44 de puncte. Este la o lungime peste prima echipa care merge in League Two, dar lucrurile si poate simplifica daca isi castiga meciurile de acasa.

Wycombe are un atac bun, putine echipe din a doua jumatate se mandresc ca au 50 de goluri inscrise. Pe de alta parte, tot acasa a luat mai multe puncte, 29 dintr-un total maxim posibil de 60.

Charlton, tot mai aproape de Championship

“Armata rosie” din Londra se afla pe locul 5, cu 73 de puncte, la sapte lungimi avans de echipa care se afla pe locul sase. Totodata, o eventuala victorie in meciul de marti o duce mai aproape de primele doua clasate. Lucrul asta face sa fie si mai interesant finalul de sezon. Este intr-o forma foarte buna, dupa 2-0 cu Plymouth, la finalul saptamanii trecute, a ajuns la noua etape consecutive fara esec.

Se apara foarte bine, lucru dovedit de cifrele din ultimele doua luni. In cele noua etape in care nu a pierdut, nu s-a intamplat ca Charlton sa primeasca doua sau mai multe goluri. Totusi, in deplasare are ceva probleme, cele 20 de meciuri disputate acolo s-au divizat in opt victorii, cinci remize si sapte infrangeri.

Charlton s-a impus din nou in tur, a fost atunci 3-2. Cred ca nivelul lor actual duce tot spre acelasi deznodamant, in care echipa vizitatoate sa plece cu cel putin un punct. In contextul asta, mizez pe forta defensiva a celor de la Charlton si astept sa controleze ambele reprize suficient de mult, cat sa nu piarda.

Ponturi fotbal Wycombe vs Charlton: X2 pauza / X2 final, cota 1.50 la Betano

More in Alte campionate