Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi Genk vs Westerlo – Jupiler League

Ponturi Genk vs Westerlo

Ponturi Genk vs Westerlo – Jupiler League

Etapa cu numarul 13 din Jupiler League le aduc fata in fata pe Genk si Westerlo, marti, 18 octombrie 2022, incepand cu ora 21:45, pe „Cegeka Arena”.

Pentru a bifa al cincilea succes consecutiv, gazdele primeste o cota de doar 1.57 din partea celor de la Betano. Aceeasi cota o primim si la un meci cu cel putin 3 reusite pe tabela de marcaj.

Prezentare cote Betano – Genk vs Westerlo

Ponturi Genk vs Westerlo

Genk

„De Smurfen” si-au confirmat forma excelenta prin care trece si in partida din weekendul trecut, cand s-au intors cu toate cele 3 puncte din deplasarea de la Leuven. S-au impus la limita, 0-1 la capatul unei partide in care au jucat in inferiorirate numerica inca din minutul 42. Ecuadorianul Angelo Preciado a fost cel eliminat si este una dintre absentele importante de astazi din tabara gazdelor.

Au profitat de pasul gresit facut de Antwerp, si cu ajutorul ultimului rezultat au trecut pe prima pozitie a clasamentului din Belgia. Si-au trecut in cont pana acum 31 de puncte, si un golaverej excelent, +16. Echipa antrenata de Wouter Vrancken are atat cel mai bun atac, cu 27 de reusite, cat si cea mai puternica defensiva, avand doar 11 goluri incasate.

O singura formatie a plecat neinvinsa de pe „Cegeka Arena” in actual stagiune. Este vorba de St Truiden care a „smuls” un 0-0 pe 3 septembrie. Restul duelurilor le-au castigat, si au marcat in medie doua goluri per meci.

Westerlo

Baietii lui Jonas De Roeck traverseaza o forma foarte bune, poate peste asteptari, tinand cont ca au statut de nou-promovata in acest sezon. Seria de 4 succese consecutive din campionat, le-a fost oprita in ultima aparitie, cand au facut doar 2-2 acasa in compania celor de la Seraing.

La revenirea pe prima scena a fotbalului belgian, se afla pe un onorabil loc 8, cu 19 puncte acumulate. Detin si un golaveraj pozitiv, +2, avand un total de 22 de goluri marcate si nu mai putin de 20 primite in cele 12 etape.

Sud-africanul Lyle Foster face o stagiune excelenta, trecandu-si in cont 5 goluri si doua reusite in cele 11 aparitii din actuala editie de Jupiler League.

Ponturi Genk vs Westerlo

Avem premisele unui meci cu goluri pe „Cegeka Arena. Bineinteles, favorita porneste echipa gazda, care este clar formatia mai in forma si mai valoroasa la ora actuala. Westerlo a surprins in aceasta prima parte a sezonului cu evolutiile lor foarte spectaculoase. Totusi, oaspeti din punct de vedere defensiv nu s-au aflat la cel mai inalt nivel. Merg pe mana celor de la Genk, pe care ii vad marcand de cel putin doua ori.

Ponturi Genk vs Westerlo – Gazdele – Peste 1.5 goluri –> Cota 1.53

More in Alte campionate