Connect with us

Alte campionate

Ponturi Hamburger SV vs Schalke – Zweite Bundesliga

Ponturi Hamburger SV vs Schalke

Ponturi Hamburger SV vs Schalke – Zweite Bundesliga

Intalnirea dintre Hamburger SV si Schalke este cea deschide noul sezon de Zweite Bundesliga. Meciul se va desfasura vineri, 28 iulie 2023, incepand cu ora 21:30, pe „Volksparkstadion”.

Ultimele 6 meciuri ale gazdelor s-au incheiat in „peste 2.5 goluri”, iar astazi la acest pronostic avem o cota de 1.57. Hamburg este vazuta usor favorita de casele de pariuri online care le atribuie 2.30.

Prezentare cote Betano – Hamburger SV vs Schalke

Ponturi Hamburger SV vs Schalke

Hamburger SV

„Die rothosen” au fost doar la cateva minute de promovarea directa in Bundesliga. Cei de la Heidenheim le-a „furat” insa aceasta sansa de a reveni pe prima scena a fotbalului german, reusind sa castige prin doua goluri in prelungiri.

La baraj, trupa pregatita de Tim Walter nu a avut nicio sansa in fata svabilor de la Stuttgart. Au cedat fara drept de apel pe „Mercedes-Benz Arena”, 3-0, ca mai apoi sa piarda si in fata propriilor suporteri destul de clar, cu 1-3.

Nu au aratat o forma tocmai grozava in partidele amicale jucate in aceasta vara. Doar un singur succes au bifat, 2-3 in fata necunoscutilor de la Verden. Defensiv lucrurile nu au aratat deloc bine, primind un total de 11 goluri in cele 4 jocuri.

Echipa probabila: Fernandes; Van der, Ramos, Hadzikadunic, Heyer; Benes, Meffert, Pherai; Oztunali, Glatzel, Konigsdorffer

Schalke

Dupa doar un sezon petrecut in Bundesliga, „minerii” revin inapoi in liga secunda, asta dupa au incheiat penultimi, cu 31 de puncte. O retrogradare venita ca urmare a rezultatelor extrem de slabe obtinute in turul campionatului.

„Die konigsblauen” se numara cu siguranta printre favoritele clare la promovare in aceasta stagiune. Detin al treilea cel mai bine evaluat lot din liga secunda, la 31.85 milioane de euro. De remarcat si faptul ca au a doua cea mai ridicata medie de varsta din Zweite, 26.5.

Spre deosebire de adversari lor, prestatiile lor din amicale au fost ceva mai convingatoare. In cele 5 jocuri disputate in aceasta vara si-au trecut in cont doua victorii, tot atatea remize, si un esec 2-0 in fata lui FC Copenhaga.

Echipa probabila: Fahrmann; Matriciani, Cisse, Kaminski, Ouwejan; Schallenberg; Karaman, Latza, Drexler, Mohr; Terodde

Ponturi Hamburger SV vs Schalke

Cred ca vom asista la un meci foarte disputat intre doua dintre principalele candidate la promovare. Valoric nu vad mari diferente, ambele aflandu-se la un nivel apropiat din acest punct de vedere. Ca reper putem lua evolutiile lor din duelurile amicale, acolo unde Schalke a aratat ceva mai bine. Chiar si asa, nu voi merge pana oaspetilor, un pronostic pe goluri fiind unul mult mai potrivit aici in opinia mea.

Ponturi Hamburger SV vs Schalke – Peste 2.5 goluri –> Cota 1.57

CITESTE SI

More in Alte campionate