Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi Hannover vs St Pauli – Zweite Bundesliga

Ponturi Hannover vs St Pauli

Ponturi Hannover vs St Pauli – Zweite Bundesliga

Runda cu numarul 2 din Zweite Bundesliga le aduce fata in fata pe Hannover si St. Pauli. Duelul este programat sambata, 23 iulie 2022, la ora 21:30, si va avea loc pe „Heinz von Helden Arena”.

Prima sansa le este acordata „rosilor” care sunt cotati cu 2.20 de agentiile de pariuri online. De cealalta parte, un triumf al formatiei vizitatatore ne-ar aduce un profit de 2.95 ori mai mare. In 4 din precedentele 5 intalniri oficiale a fost depasita linia de „peste 2.5 goluri, iar pentru a vedea acest lucru si astazi, avem o cota de 1.62.

Prezentare cote Betano – Hannover vs St Pauli

Ponturi Hannover vs St. Pauli

Hannover

Vin dupa o infrangere usor surprinzatoare si dureroasa, suferita pe terenul nou-promovatei, Kaiserslautern. Spun dureroara pentru ca golul decisiv de gazdele acelei partide a fost inscris in minutul 91, in urma unei faze fixe. Per total nu a fost o prestatie chiar atat de rea din partea elevilor lui Stefan Leitl, care au avut o posesie de 64% si 13 ocazii de gol din care 5 incheiate cu sut pe spatiul portii.

Golul lor egalizator din prima etapa a venit de la nou-venitul Harvard Nielsen. Atacantul norvegian a venit in aceasta vara de la Greuther Furth. Venind vorba de transferuri, si-au format un lot foarte bun cu care pot spera la promovare. Fabian Kunze, Louis Scaub, Phil Newman si Max Besuschkow sunt cativa dintre jucatori adusi in aceasta vara ce au evoluat in deplasarea de la Kaiserslautern.

St Pauli

Spre deosebire de adversari lor, clubul infiintat in 1910, a debutat cu dreptul in noua stagiune, dupa ce au trecut cu 3-2 de catre cei de la Nurnberg. A fost o prima repriza de exceptie pentru echipa pregatita de Timo Schultz care a inscris in primele 45 minute, toate cele 3 goluri. Kosovarul Leart Paqarada a contrbuit, cu un gol si un assist pentru echipa sa.

S-au miscat si ei destul de bine pe piata transferurilor. Au transferat in total de 2.85 milioane de euro in schimbul a doi fundasi centrali, Betim Fazliji si David Nemeth. Iar in atac i-au adus pe Johannes Eggesetein de la Antwerp si pe David Otto.

Unul dintre cei mai buni oameni din ofensiva lor in sezonul trecut, Daniel-Kofi Kyereh, marcator a 12 goluri si 9 pase decisive, a fost transferat de SC Freiburg pentru suma de 4.5 milioane de euro.

Ponturi Hannover vs St Pauli

Ma astept la un duel frumos, intre doua formatii ce vor lupta pentru promovare in opinia mea. Nu ma voi lungi foarte mult, voi merge pe un pronostic pe goluri, ambele echipe aratand destul de bine pe partea ofensiva in debutul de campionat.

Ponturi Hannover vs St Pauli – Ambele echipe inscriu –> Cota 1.52

More in Alte campionate